К. Костадинов: Председателят на НС Никола Минчев ЛЪЖЕ, че е Болен от Koвид! Ето я истинската причина за карантината в КСНС:

„Когато разбрах, че председателят на НС Минчев се е разболял от коронавирус, първо си направих бърз тест. Той беше отрицателен. След това си направих и втори, лабораторен тест, който също е отрицателен“. Това каза пред bTV лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и за доказателство показа официален документ.

„На базата на това считам, че решението за карантиниране на когото и да било е меко казано абсурдно“, заяви Костадинов, допълвайки, че все още не е получил решение от РЗИ дали трябва да е под карантина.

„Всички, които бяхме вчера на КСНС при президента – без мен, бяха ваксинирани. Освен това самият Минчев е ваксиниран, което демаскира цялата ситуация с абсурдния и безумен антиконституционен зелен сертификат. От какво ни пази той, след като сега заради Минчев трябва да излязат в карантина неизвестно точно какво количество хора“, попита лидерът на „Възраждане“.

Той попита и защо само членовете на КСНС се самокарантинират:

„Както е добре известно, когато се установи, че някой е болен, три-четири дни преди това този човек е можел да заразява. Последното заседание на Народното събрание беше в петък, което означава, че РЗИ трябва да постави под карантина всичките 240 депутати, техните семейства, приятели, роднини и въобще всички, с които са имали контакт, както и целият административен персонал на НС“, заяви Костадин Костадинов.

Случващото се в момента той нарече „тотално нечовешко безумие“. Според лидера на „Възраждане“ Никола Минчев е здрав и затова се обърна към него с призива да го опровергае, като покаже официален лабораторен тест, че е болен.

„Но нека тестът да е от понеделник вечерта, а не от днес или от утре“, призова Костадинов.
Според него циркът с карантинираните участници в КСНС се разиграва по няколко причини: 1) не знаят какво да правят по договора с Македония и са преценили най-добре Петктов засега да не ходи в Скопие. 2) втората цел на този цирк е да не може утре Костадинов да отиде на обявения от партията му протест срещу зелените сертификати, който се очаква да е многолюден, шумен и застрашителен за властта.

„Може би управляващите колонията си мислят, че като ме карантинират и не мога да отида протестът ще бъде обезглавен. Но това няма да се случи“, категоричен бе Костадин Костадинов, който допълни, че ще протестират десетки хиляди хора.

„Не смятам, че целта им ще бъде постигната. По-скоро по този начин показаха, че ги е страх. Навремето като станеше напечено за властта му, Борисов късаше менискуси и вдигаше кръвно, сегашните пък се разболяват от COVID-19. Жалка история“, заключи Костадинов. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ето документите на Костадин Костадинов:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ТАЗИ Е ПОСЛЕДНАТА ТИ ВЪЗМОЖНОСТ МОЖЕ БИ ДАДЕНА И ОТ ГОСПОД

  2. Какви долнопробни нападки, каква помия се излива върху Костадинов в медиите. Няма такова морално падение никъде по света. LUPA.BG се откроява особено ярко с безобразния си език и нескрития си платен слугинаж. А кой плаща няма да разберем никога, щото милионери у нас колкото искаш, всичките в синергия с когото трябва.

  3. Толкова сме упорити да доказваме пред света, че сме презряна колония, че свят ми се завива.“ Херо Мустафа и Борислав Сандов обсъдиха климатичните промени “ И защо не ги обсъжда тези въпроси с някой европейски посланник и защо трябва да се натъртва на дружбата ни със САЩ, така нужна за нас досущ като слънцето и въздуха със СССР по онова време.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *