Кристина Димитрова профукала 1 милион лева на рулетка

Кристина невидимаКристина Димитрова от години е пристрастена  по залаганията и вече е изгубила огромна сума пари по  ротативките и масите за залагания, или рулетката.

Столични комарджии са на ти с певицата и са сигурни, че тя е влязла в къщата на „ВИП Брадър“, за да попълни изтънелия си бюджет и да го вложи в игралните зали.

По техни изчисления тя е профукала близо милион само за няколко години. И въпреки загубите продължавала да играе. За любовта й към хазарта знаят всички в гилдията, а тя пък  винаги се оправдавала с твърдението, че по този начин просто релаксира.

Преди седмица уж кротката съквартирантка помолила продуцентите на риалитито да я пуснат под охрана поне за няколко часа от Къщата, понеже се чувствала изнервена и имала усещането, че ако поиграе малко, ще се успокои.  Не е ясно дали са откликнали на молбата й, или са я накарали да се постиска още седмица. Тя даже излъгала, че има професионален ангажимент.

„Кристина има сериозен проблем с комара често оставала без при и взимала на заем от други играчи в казиното. Тя залага на карибски покер, на рулетка и машини в игралната зала на „Радисън“, където ходят само сериозни играчи. Самият аз съм бил свидетел на нейна много сериозна загуба от 15 000 лева навъднъж, разказвали са ми, че даже е губила и повече, защото много рискува. Напоследък не се е появявала, сигурно няма пари, но като излезе от „ВИП Брадър“, със сигурност ще кацне тук да пропилее хонорара си“ – твърди известен столичен играч на рулетка.

Кристина била обаче редовен и сериозен посетител на казината и някъде й давали чипове просто да поиграе и да начеше крастата си. Тя била и приятелка с някои от шефовете на казината, а понякога си изпявала дълговете в пълния смисъл на тази дума. Забавлявала гостите от сцената и така покривала загубите си.

https://youtu.be/w0qz9DEyWTM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *