Криско въртя 100-килограмово дупе на сцената

Криско дебелКриско спечели снощното издание на „Като две капки вода“ с превъплъщението си в образа на Ники Минаж.

Дребничкият рапър трябваше да изглежда с 45 килограма по- дебел и пет пъти по-подвижен, отколкото е. Тлъстините трябваше да се съсредоточат около дупето и бедрата, а той хем да пее, хем да прави фитнес на сцената, въртейки задните си части със завидна скорост на всички посоки.

Скандалното в случая беше не само дегизировката на Криско, а  и танца му. Той се опита да демонстрира модерния стил „туърк” или, както самият той  го нарече, „американски кючек”. По средата на песента той безцеремонно се надупи към публиката и енергично развъртя задните си части.

Разбира се, това не беше негова идея, а на продуцентите. Рапърът дълго време престоя в залата за танци и се учи как се правят чупки от кръста надолу и как се въртят задни бутове. Той дълго стенеше и въздишаше, твърдейки, че не му се отдава тази работа и не е чалгаджия, но учителката му строго го караше да повтаря пак и пак.

След като се осмели да излезе в този карикатурен вид на сцената и покаже нагледно „Как са кълчиш, как го движиш, как са мяташ“, Рачков и Зуека не закъсняха да си сложат подплънки и също да се размятат по сцената, карайки Криско да ги учи на основните стъпки.

За такъв танц в Русия затварят детски градини, каза поучително Маги Халваджиян, за да демонстрира колко свободна страна е България. На Криско обаче видимо не му беше добре да се кълчи в този вид на сцената и побърза да се скрие на диванчето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *