Красавици ще лекуват три месеца Митьо Пищова на морето

Митьо Пищова мацкаИзвестният плейбой Митьо Пищова е готов за нови подвизи.

Той бе забелязан в един от култовите денонощни барове в Бургас – „Силвър“, където си пиеше кафенцето и бройкаше мадамите. Бохемът е видимо отслабнал и още накуцва след преживяната операция на коляното и трудното възстановяване. Осем месеца се търкалях по болниците, отровиха ми кръвта лекарите, едва ме спасиха.

Но най-доброто ми лечение ще е на морето, обясни Митьо. Наех си едно апартаментче в Слънчев бряг за три месеца. Смятам да организирам много конкурси за миски и да се срещна с много красиви девойчета. А те хем ще се състезават по бикини, монокини, хем ще ме раздвижват в леглото, защото докторите казаха да се движа, а аз знам само един начин.

Митьо размаха дебела пачка банкноти и опроверга слуха, че е останал без пари. Просто им гледах акъла на моите приятели, докато бях в болницата. Казах, че нямам пари, за да ги проверя. Много от тях се оказаха пълни мишки и страхливци.

Пищова обяви и че наесен за пети път ще се кандидатира за кмет на Велико Търново и отсега си е осигурил гласовете на всички красиви девойчета и техните майки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *