Кошмар! Студентка предупреди всичките си интимни партньори, че ги е заразила

лейди ЛилияСтудентка от Техническия университет с ник Лейди Лидия отправи необичайно обръщение към всичките си интимни партньори.

Моля, който е спал с мен през последния месец, да отиде и да се направи изследване при венеролог. Най-вероятно сте заразени, не пренасяйте заразата на други момичета, пише тя в профила си във Фейсбук. Извинявам се, че не ви пиша на личните профили, но голяма част от вас не ви познавам и не ви помня.

Това съобщение буквално взриви Фейсбук. Колко души са се затичали към лекар и колко са заразените никой не знае. Не се упоменава и какво точно е заболяването, но явно е сериозно и доста неприятно и най-вероятно става дума за сифилис, твъдят запознати.

Мнозина обаче се чудят на неочакваното предупреждение. Обикновено заразените, а дамата все пак е била заразена от някого, си мълчат и се лекуват тихичко, без да кажат на никого. Лейди Лидия безсрамно е изтъпанила снимката си и целия си профил и сякаш се гордее, че е натръшкала толкова народ.

Как така няма да помни с кого е спала през последния месец – питат моралисти. По колко ги е прекарвала на ден или на нощ, та дори няма спомени? С това ли се занимават студентките от Техническия университет? С безразборен и разюздан с*кс? А не се ли сещат поне за презерватив?

Тази дама само е записана като студентка, а е обикновена проститутка, която шета из клубовете и примамва пияните момчета, пишат мъжки майки. Женски майки пък чукат на дърво да не би това да се окаже профилът на собствената им щерка.

Детето е от Ранобудните студенти и се готви за протести, иронизират някои. Даже по цели нощи не заспива, за да е първо там сутринта, откровено се гаврят някои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *