Кошмар! Племенникът на Митко Палаузов се обеси на вентилатор!

Митко Палаузов23-годишният Станислав, който е наследник на известната партизанската фамилия Палаузови и племенник на 13-годишния убит от фашистката власт Митко Палаузов е бил намерен  обесен в бащиния си дом, който се намира  до запустялата къща-музей в Габрово.

 Тялото на младежа е открито  на 2 ноември, а сигнал подал работодателят му от сладкарницата, в която момчето работело, но не се явило сутринта на смяна. Станислав си направил примка и я преметнал през вентилатор – полилей  в хола на къщата.  Краката му опирали в пода и е можел всеки момент да се освободи от примката, но не го направил. Това е най-странното обесване в града, той бил намерен  полегнал с краката напред и глава, отметната назад,  казаха  от окръжната прокуратура.

Младият мъж е посегнал сам на живота си. По тялото му няма следи от насилие, но не е оставил и предсмъртно писмо. Видимо не е имал  сериозен мотив да посегне на живота си.

В кръвта му били открити следи от пушене на марихуана. Явно преди да се обеси, младежът е изпушил една цигара. Сестра му потвърди, че от време на време брат й ползвал лека дрога, всички знаели, че си купува канабис, но не можели да го накарат да спре.
Станислав  е син на Митко Палаузов Втори, който е  природен брат на 13-годишното партизанче,  което с години е било  социалистическа легенда.

13-годишният Митко и майка му Ганка са били убити при атака над партизанския  отряда. Детето умира  задно с останалите партизани. Бащата Трифон след години се оженил отново и  му се родил втори син,  втори син, който кръщава със същото име в памет на първото си дете.

Вторият Митко обаче бил луда глава и женкар. Той даже бил хванат с момиче да прави се*с в къщата – музей на брат си.

Самоубилият се Станислав е негов син от късен брак.

https://youtu.be/Uyx8p6uSls8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *