Кошмар! Майката на Камелия Воче била проститутка

Кав ВочМайката на Камелия Воче работела най-древната професия и на бъдещата певица  й се е наложило още от съвсем  малка да се справя сама с живота.

Цели 27 години пеещата готвачка  не е виждала майка си и даже сега двете  не са в особено топли отношения, издадоха жълти журналисти в национален ефир.

По повод грозното избухване на Камелия срещу  Евгени Минчев, коментаторите на предаването обясниха, че тя е знаела за участието на Минчев и е решила въпреки това самата тя също да влезе.  Затова беше готова на битка преддварително, затова и така грозно го оплю във визитката си, за да го засегне, обясниха те.

Днес обитателите от двете къщи ще се съберат в резиденцията и се очаква голям скандал между певицата  и Евгени Минчев. Двамата бурно изявиха неприязън  един към друг още при влизането си  и си отправиха доста  тежки обвинения.

Евгени Минчев се издъни тотално, той е кретен и  циркаджия, взима пари от известните, рекетира ги, като ги заплашва,  че ще пише за тях лоши неща в жълтите вестници. Той е едно чучело, което не е направило нито една читава стъпка. Той е човек, който няма приятели,  седи сам на Коледа, защото не е отгледал дете, не се е грижил за никого и няма и да го направи, заяви пвицата.

Минчев изобщо не й остана длъжен и каза, че е жалка жена, която живее на заеми, взима пари и не ги връща, на самия него дължи 2000 лева и  единственото, което прави  с успех е да се удря в гърдите, че е била любовница на бащата на Ели Гигова. Което от своя страна страшно смути Ели и тя се опита да успокои поотделно и двамата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *