Костадинов: С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава

„В момента България вече е на трето място по подадени заявления от нелегални емигранти за убежище. С приетите от правителството ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата държава в ЕС, което ще ни превърне в най-големия бежански лагер в света“, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в свой пост във Фейсбука. По думите му, предвид малкото и прогресивно намаляващо население на страната ни, това „ще доведе и до бърза и необратима подмяна на етническия състав на населението на България“.

„С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава“, коментира Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Г.н Филипо, фр политик предложи икономически патриотизъм, програма с отказ от санкционна политека към Русия и икосьтрудничество с напусканае ня ЕС. Г-т Костадинов може граничен патриотизъм програма да предложи, Шолц да им издава аусвайси и да си ги прибира, Дъблина сал нас касае. Препълни се с новобългари без бъкел българкки, и не само в Антверпен, навярно могат да гласуват, да избират, и да са избрани

  2. Г-н Костадинов,и вие имате вина затова Продажно правителство. Ако не бяхте влезли ,ако не бяхте се заклели като народни представители,Нар.събрание ставаше НЕЛЕГИТИМНО! АМА И ВИЕ,С ОСТАНАЛИТЕ ВЛЯЗОХТЕ,ЩОТО ПАРИЦА Е ЦАРИЦА! СЕГА ВЕЧЕ,ВЛАКА Е ЗАМИ НАЛ. ОСТАВА И НА ФРОНТА ДА ИЗПРАТЯТ МЪЖЕТЕ,ТА ДА Е ПЪЛЕН УЖАСЪТ!

  3. Сглобката заби последния пирон в ковчега на България! След някоя и друга година жените ще ги е страх дори да отидат до магазина. Ако легализират и наркотиците, ще стане още по-зле. Откачалници и зомбита ще се разхождат по улиците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *