Костадинов: Със създаването на щаб на НАТО в България страната ни се превръща в  мишена за ядрен удар

„Нека за всеки български гражданин е ясно, че създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия, ни превръща в потенциална мишена за ядрен удар.

Всеки служил в казармата като ракетчик знае, че на обучение първата задача на ракетчика е да ликвидира командните пунктове (щабове) на противника. Това се прави като се стреля по тях с ядрена бойна глава. Изграждането на щаб на НАТО в България ни прави ядрена цел. Призовавам всеки български гражданин, който не иска война, а е за опазване на мира в страната ни, да излезе на 9 юни и да гласува. Ако искате мир – изберете „Възраждане“, ако искате война – имате всички останали.“, коментира Костадинов пред граждани в Ботевград.

Повод за коментара му стана въпрос от присъстващ, който беше прочел в медиите, малко по-рано през деня, че България официално е поискала създаването на такъв щаб на наша територия. Заявката за това е направил началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов в своя реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Чудя се, какво кара хората да работят за чужди интереси, не интересите на семейството, брата, сестрата, братовчедите, съседите, съгражданите, сънародниците, а за чужди, непонятни, неизвестни интереси? Какво кара Борисов или неговият слуга Главчев или другите танцуващи слуги, да го правят? Няма логика! Знам само едно нещо което изкривява и убива логиката, нарича се АЛЧНОСТ, желанието да бъдеш бог, преди да си извървял целият път, необходим за това, преди да си разрешил всички нива и да си отключил всички врати, преди да си придобил всички знания и да знаеш всички отговори. Да ме извинят дамите и Господ, ако е от другият пол, но ние бинарните мислим с пола, който представляваме в момента.
    Трябва да сме на ясно, ако живеем във време на унищожение, защо се случва това унищожение, защо позволяваме малки, във всяко отношение, индивиди, да вземат решенията от наше име. Защо идва един страхливец, като Столтенберг, да ни се прави на мъж и водач, като единственият път, когато му се е налагало да докаже това, само е гризал ноктите си? Виждащите предупреждават, но е неразбираемо, защо не ги слушат слепите, а крещят един през друг и се надвикват, и в какофонията този единствен разумен глас, не се чува?

  2. Иване, не е моя мисъл, но не помня къде съм я чел –
    „Всеки който се отрича от вярата си, трябва да пати.“
    Та май така се получава и с нас – като племе имам в предвид.
    Щом цивилизационният ни избор е да се отричаме от православието и да приемаме вярата на сатаната-котолицизъм, напълно си заслужаваме идващите наказания.
    Укрите тръгнаха по този път, смениха поповете си с минетчии, днес и ние правим същото. Виж до къде я докараха и ще се сетиш колко бързо ги догонваме.
    Аз лично, не смятам че е до алчност и пари, но може и да греша, защото никога не съм имал за цел сребролюбството и трупането на ненужни вещи.
    Главната причина е, че българинът преди е бил прекалено толерантен и никога не избил националните си предатели. А сега, че е прекалено прост, за да се усети какво върши (не върши), или пък ако не му пука, че си затрива Родината, напълно си заслужава мъките.

    • Парите са само гориво за алчността, Фъки. Основната цел е да покажеш, че си повече от останалите, че си по-велик, че много хора са готови да се проснат в краката ти и да те молят като божество. Това е смисълът на алчността, а парите, ценностите, имотите, вещите са само натрупана тежест, за да изглежда личността по-величествена. По принцип от един момент състезанието не е вече с масата, а с тези на същото ниво и по-високо. Естествено под ниво разбирам стъпалото от „Приказка за стълбата“ на изключителният гений Христо Смирненски. В нея той е описал ясно, какво се случва с човека, докато я катери. Политиците трябва да я знаят като „Отче наш“ и може би някои единици ще я разберат. За Православието няма да захващам разговор, защото ще се разминем, както знаеш. Приемам обаче, че то е една стабилна основа, за запазване и оцеляване в блатото което ни заобикаля. За съжаление служителите на БПЦ не допринасят с нищо за това, по-скоро обратното. Вярата на човек е основен стълб, който го държи изправен, а срещата с тях я разклаща като самотен бор на ветровит баир.За пореден път преди дни се убедих в това, при един тъжен повод. Повече от неприятно е да усетиш припряното бързане на „свещенослужител’, дори ако не обърнеш внимание на деловото му отношение към заплащането.

  3. Към горните двама много будни коментатори,каквито не срещам в другите форуми.Обикновените трудови хора т.н. шебеци нямат възможност нито време, нито разум, нито кураж да се противопоставят на тази престъпна хегемония.По западна технология,те са лесно заблуждавани и манипулирани от платените медии, от многобройните НПО, където за съжаление не работят неграмотници. Тогава цялата тежест пада върху интелигенцията. Няма как да убедиш един вече зомбиран от медиите и ТВ каналите индивид в истината на съвременните събития. Това трябва да го прави интелигенцията и независими медии като Скандално. Бедата у нас е, че всичко се е продало, а интелигенцията мълчи подло. Вижте я Корнелийката, тази, която се бие в ненките, че е най-разумната. Да е скочила поне веднъж срещу цялата свинщина, режисирана от посолството, никога досега. За еднокнижника и курполентния просто нямам думи.

    • Кои са тази интелигенция, господин Иванов? Видните български „интелектуалци“ членува в по две или три НПО, едни защото е престижно, други защото обичат да ги галят нетрадиционно, а трети защото търсят във всичко килипир. Не знам дали Сте забелязал, но дори мрежата се филтрира. Не на всякъде с брутални методи, някъде с технически прийоми, но съдържанието става трудно достъпно. Човекът е така направен, че да търси винаги по-лесното. Дистанционното е на една ръка разстояние, а информацията в мрежата е като купа сено, в която е и златната игла. Къде по-лесно е дънгър-мъгар и „гледате новинито по бТВ, а аз съм…“. Новините, господин Иванов и информацията съществено не си приличат, но едното е лесно за получаване, лесно за преглъщане и лесно за храносмилане, защото е полуфабрикат, а другото иска копане, изравяне, сравняване, анализиране и дори тогава си остава сурово за употреба, за жалост. Фъки маа сабята, калесва, заплюва, но не е прав. Умореният от труден ден човек не е шебек, той е смазан от действителността и последното му желание е да търси истината, която освен друго може да го остави и без работа. Кой интелектуалец да го светне, комшията или партньорът за белот в неделя?

  4. Абе хора, аз кога съм казвал на обикновените българи шебеци?
    Правете малко разлика между народ, население, същества, шебеци ….. доста пъти писах описания за всяка от тези групи. Но добре, нека сте прави и шебеци да няма в антидържавата България.
    Иначе хора като Иванов може да се чакат събуждане от интелигенцията, която първа се надупи на запада и 35 години печели чрез смъртта на българи. Има и други пък, които чакали водачи, преводачи, разводачи……
    Само дето пропускат, че лошият социализъм, в който България беше държава и се грижеше за народа вече го няма. Сега живеем в колония с назначени еничари, чиято единствена цел е изпразване на територията от православното население.
    Трудовите хора никой никога няма да ги защити в една колония, тъй като за собствениците на територията те са ресурс, или такива като нас – осъзнати вреден дивеч.
    В края на краищата, след като очевидно няма да се освестим като народ, ще ни подритват и съкращават, докато чакаме нещо. Защото поединично спасение не може да има. Няма съществено количество народ, нямя нация, няма държава ….. освен някой чужд народ да тръгне да мре пак за тази неосъзната тълпа, какъв друг начин виждате?

  5. Противни ми са такива декларатори като този на снимката!
    Няма нужда да ни учи какво ,как и защо!
    Всички вие ‘лидери“ на разните навъдили се като листни въшки партийки не ставате за нищо! Всички мишкувате и драпате пак за постове ,пари и власт!А някой от вас да вдигнал ръка срещу колонизатора -не!,даже мълчаливо одобрявате действията за унищожаването на България и българите!

    • Щом можете да кажете, кой не става, трябва да споменете и кой става, защото инак е мърморене на дърта свекърва. Сталин и Червенков няма да станат, за да ви водят, дайте някой жив!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *