Костадинов: В момента наблюдаваме разпад на Колонията, което може само да ни радва

„В момента нямаме разпад на държавата. Държавата ни се разпадна още през 1989 – 1990 г. В момента наблюдаваме разпад на американската колония България, което може само и единствено да ни радва“. Това коментира днес председателят на партия „Възраждане“ и на парламентарната група в 49-то Народно събрание Костадин Костадинов на страницата си във Фейсбук.

„Като единствена българска политическа организация в парламента „Възраждане“ води последователна борба за деколонизацията на България от години и резултатите вече са видими. Под нашият натиск американският колониален режим се разпада пред очите ни. Скоро ще победим окончателно! България отново ще бъде свободна, независима и велика държава!“, пише още Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Костадине, борим се ние като едни „видни“ борци, ама без Путин и руските ни братя, ще изглеждаме досущ като Дон Кихот де ла Манча.

  2. Захвърли съмненията бе човеко,Коцето няма и една дума грешна.Прави каквото трябва,пък каквото стане, помогни си сам, та и Бог да ти помогне.Нямаме причина да мразим Американците,(има толкова българи в САЩ,цял квартал в Чикаго) просто трябва да покажем, че нито сме индиянци, нито аборигени, нито докарани от Африка за да захранваме чужди интереси. Светът ще бъде спасен,и не само, Русия ще стане негов духовен водач-Ванга.

    • Абе човек, къде виждаш упрек към някой, още по-малко към Костадин?
      Просто казвам, че без Русия, борбата ни щеше да хване дикиш, колкото тази на испанското геройче.
      Това че има стечения на обстоятелствата, които ни помагат ли да отричаме сега? Или не виждаш фактите, които са в наша изгода в момента?
      ––––––––––––
      Имаме милиони причини да мразим адски много британоварварите и много се надявам децата и бъдещите поколения да помнят това и където срещнат подобен изрод да му режат главата.
      ––––––––––––-
      Ти ако искаш доказвай на маймуните, че ни си шебек, но аз нямам намерения да правя евала на родени от каторжници и проститутки. Все пак не съм роден да се харесвам на всеки подчовек и масов убиец.
      Робата на робите е да впечатляват и да се доказват пред господарите си, а аз си знам, че за роб не ставам.
      Въобще не ме ебе, че ви чикаго, лъндън, мюнхен или бангладеш живеели някакви си национални предатели – бивши българи, като дори чорап на бос крак не бих си обул заради тях.
      Ебаси и доводите вадиш. Видиш ли еди къде си живее някой си и ние сме длъжни да ги обгрижваме и кланяме на робите решили да се отрекат от родината си…..

  3. Да, сътресения има. Но няма още борба. Още по-малко победи. Ето ви един от многото индикатори за победа: НАТО се изтегля от България отвъд Линията Кързън. За информация: Варшава-Любляна, Източна Европа.

  4. Петров,дай источника на информация. FuckEU не всички които са отишли в чужбина са предатели. И аз съм бил вън години наред,но ментално не съм се откъсвал никога и съм далеч по-осведомен от много други, които си дремят тук от рождение.Желанието ми е било да видя свят и култури и не съжалявам за нищо.

    • Иванов, не ме поства. Напиши в уикито Линията Кързън и ще видиш англосакдондкивт прочит на историята. Успех.

    • Да не всички. Има някакви 5-10% които не са.
      Очевидно си по-осведомен от мен, защото съм живял само 12 г. в чужбина.
      Велика култура имат, вЕрно е, макар 90% от тази култура да е крадена или купена от реални народи.

  5. FuckEU, ако видиш нивото на културата в тези страни и го сравниш с нашето може и да ти се зареве.Най-малко ще спреш да подценяваш другите.Ти от България не си ли излизал,щото маймуните при нас са далеч повече.Това с проститутките и каторжниците са исторически факти,но на нивото им можеш само да сваляш шапка.

    • Вместо да се прехласваш по културите на господарите си, провери колко собствени експонати имат по музеите им и ги сравни с процента в България?
      Провери колко от патентите на британоварварите са от техни, щото на мен ми се върти една цифра 98% са на чужденци и пришълци.
      Аз не подценявам никой, ти си човека, който подценява своя български народ.
      Никога по никакъв начин нямам намерение да свалям шапки пред НЕбългари.
      Задача на робите е да се прекланят и впечатляват от постиженията на господарите си.

    • България е субект на цивилизация мой човек. Най-страшната за британоварварите цивилизация, която може да измести тяхната. Не китайската, индийската, африканската или друга, Българската православна цивилизация ги плаши.
      Самия факт, че българите не разбират това, а се прекланят пред масови убийци, изроди, крадци …… ме натъжава.

  6. Тя и Канада и Австралия са още английски колонии,ама разликата между тях и нас е смазващо голяма.Няма как да ти пратя някоя снимка,ние си оставаме не само най-бедната страна в Европа,станахме и най-опростачената.

    • Абсолютно си прав. Нивото между България и концлагери като канада и аФстралия е огромна. Там всички са наваксани и вкарани в дигитален концлагер.
      Не съм наясно с твоите степени на бедност, но в цитираните от теб „богати“ държави 90% от хората живеят на кредит. Процента им на собственост е минимален и са превърнати в тотални роби на банкстерите.
      Ако това за теб е богат и проспериращ живот, халал да ти е. Аз не дължа 1 стинка на никой, не съм ваксиниран и съм свободен.
      Освен това не сме станали най-опростачените. Това да не ти е природно бедствие дошло ей така от природата. Българина го опростачват умишлено, целенасочено по план вече 33 г. подчовеците на които се възхищаваш.
      И въпреки това, българите са милиони пъти по-умни, толерантни, можещи и знаещи от мръсното британоварварско племе.

      –––––––––––
      Мога до утре да те заливам с факти и истини, които всеки нормален българин би трябвало да е наясно, след като може да чете и мисли.

  7. Петров, разбрах за линията Кързън, видях я, но НАТО е отказало категорично да се изтегли от България,нещо повече, гласят ни за фронтова държава, според Вацев и други.

    • Нищо не ти гласят натото, вече живееш във фронтова държава.
      Съвсем скоро ще стане ясно и на „хората“ които не вярват.

  8. Това виждам и аз. Но история показва друго: Османската империя и Третият райх също са отказвали. Пакс Американа също ще си замине, но след сериозна война. Иначе край на света, край на нас и край на всеки един.

  9. СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САМО С БРАТСКА РУСКА ЗАЩИТА !
    БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ НЯМА ДА НИ ИЗОСТАВИ Н И К О Г А !

    • Имах си аз да ни изостави след като с такива яки братски харвардски шутове ударихме в гъза руските дипломати та отлетяха чак в Братска Русия .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *