Костадинов: Вие сте утайка, мястото ви е в затвора за държавна измяна! (С ВИДЕО)

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството на ПП-ДБ. Повод за мощното му изригване в парламента станаха записите от разговори на Кирил Петков и Асен Василев с хора от тяхната партия, които депутатът Радостин Василев изнесе днес на пресконференция.

В декларация от парламентарната трибуна Костадинов обяви Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Бойко Борисов за престъпници и обяви, че трябва да бъдат съдени за държавна измяна и вкарани в затвора. Костадинов настоя за нови предсрочни избори като единствено възможно решение за изход от политическата криза:

„В записа има една фраза на Асен Василев: „Шефовете на службите ще са все наши хора. Вече сме уговорени имената им с посолствата и са одобрени от посолството“. Когато има такова изречение, това означава, че имаме крупна държавна измяна; Имаме крупно национално предателство; Имаме престъпление по глава 1 от Наказателния кодекс. „Вие и още стотици като вас, които през последните 34 години имахте наглостта да се наричате „български политици“, през което време методично унищожавахте България в интерес на западните ви господари- вие сте утайка, вие сте престъпници и мястото ви е в затвора“, заяви лидерът на „Възраждане“. И добави, че най-доброто решение, което в момента може да се случи за излизането на страната ни от т.нар. „политическа криза“, защото това не е криза, а очистителен процес, са новите избори“.
След края на изказването председателят на НС Росен Желязков наложи на Костадинов наказание „забележка“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WlG8QPJC1PE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Кучетата си лаят, керванът си върви!!! Басирам се!!! Мафията си има държава!!! Нищо няма да се промени, няма кой да го направи!!! Басирам се,че ще си направят даже, така подреденото правителство даже!!! Колонията няма право на избор!!!

  2. Следва мобилизация и фронта в Украйна! НАРОДА ,ОБАЧЕ БЛЕЕЕ!

    • Естествено!
      Новите собственици си искат територията, а добитъка трябва да бъде избит, докато размишлява каква порода е.

      • Ама верно е ,БАШ ДОБИТЪК!

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОСТАДИНОВ !
    СЛАВА ВЪЗРАЖДАНЕ !
    ПОВЕДИ НАРОДА !

  4. Костадинов, не от трибуната на Народното събрание трябва да говориш в днешната ситуация, а на барикадите. Уви, поредния въздух, даже не под налягане.

    • А защо ти не отидеш на барикадите,а аз и Костадинов ще застанем зад теб,да ти пазим гърбът?Аман от толкова даващи акъл,даже и в тоя форум.Има и още един двама които ни наричат овце и други епитети,но уфи, и те са само диванни революционери,но за сметка на това тук са ,,лидери“ и това ги прави щастливи че,може да се превърнат в нещо като ,,водачи“!?Дрънкайте си глупости колкото искате тук,мога само да Ви съжалявам,докато ние от ВЪЗРАЖДАНЕ работим денонощно!Това е,който разбрал,разбрал!

      • Не се бий в гърдите като маймуна Станимирчо.
        С барикади британоварвари не се гонят.
        Виж, ако 99% от населението си изтегли парите от банките и спрат да плащат данъци, глоби ……. до 6 месеца с гаранция ще се пръждосат.

      • И как по-точно работите денонощно. С пламенни речи? Ще отида на барикадите, но някой трябва да поведе народа за да издигне тези барикади. Някой, който претендира да бъде лидер и говори гръмки приказки. Докато вие „работите денонощно“ държавата ни практически вече е във война. Как с вашата денонощна работа попречихте това да стане? Много интересни лидери сте щом искате да застанете зад моя гръб и на такива като мен.Самият факт, че главата ти е родила такава мисъл, че даже си я и написал, вече говори много. Оскар Уайлд е казал:“Всяка глава ражда глупави мисли, но умният ги премълчава“.– А лидерът командва не „Напред“, а „След мен“, ако е лидер, разбира се. Тук такъв не виждаме.

  5. ЗА 33 ГОДИНИ НИТО ЕДНО НПО,ПОДЛЕЦ ПОДЛОГА ПРЕДАТЕЛ ПРЕСТЪПНИК НАЗНАЧЕН ОТ САЩ НЕ РАЗСЛЕДВАН И ВКАРАН В ЗАТВОРА.КОЛКОТО СИ ПО ПОСЛУШЕН ТОЛКОВА ПО НАГОРЕ ВЪВ ВЛАСТА СИ.

  6. Костадинов трябва от сега нататък да се движи с охрана.не че това е някаква гаранция, но ще му видят работата досущ като на много други.

  7. Промяна ще има съвсем скоро и тя ,както винаги ще дойде отвън!

  8. Алармирам за няколко лъжи на “властите”:
    Първо: че няма да изпращат войски.
    Второ: че няма да мобилизират неходили в казарма.
    Трето: че решенията за изпращане на войски се гласуват от парламента.
    Могат да изпратят абсолютно всеки: мъж, жена, дете. Засега 18+- по нататък и дечурлигата.
    С противокунституционните и незаконни промени, които гласуваха- вкл. Възраждане.
    Освен това ни готвят окончателен преврат- майдан.
    След което следва прочистване на етническите българи от територията, с предимство- инакомислещите.
    Накрая- заради обвиненията, че съм “превзела” пространството, оставям засега обвинителя да се развихри.
    Що се отнася до оправданието на служещите на мамона, произвеждаши оръжия- не е моя работа такава грешница като мен да ги съди.
    Нито да ги оправдава. Както няма оправдание за наркопласьорите в училищата.
    “Приятелю”- ти си наред- освобождавам ти превзетото пространство.
    П.П- за мен всеки, който твърди, че от него нищо не зависи, или чака спасител, е избрал да играе роля на жертва.
    Описано е в дебелите книги и се нарича триъгълник на Карпман.
    Въпрос на личен избор.
    До скоро:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *