Костадинов: Американското посолство готви украински сценарий в България (С ВИДЕО)

По същия сценарий, като този, който прилагат сега спрямо „Възраждане“ американците закриха преди дни най-голямата партия в Молдова – партия „Шор“

Костадинов: Американското посолство готви украински сценарий в България. Преди две седмици премиерът на Молдова (спуснат във властта американски агент) излезе по телевизията придружен от министрите на вътрешните работи и на правосъдието и поиска закриване на най-голямата партия в страната „Шор“ по обвинени, че е проводник на руската пропаганда. Познайте какво се случи седмица по-късно на 18 юни. Конституционния съд на Молдова забрани партия „Шор“. Звучи ли ви познато?!

Цялото интервю с лидера на партия „Възраждан“ по тв. „Евроком“ Вижте Тук:

https://youtu.be/WaETkHgJtfU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Кажете ми кой друг български политик е толкова логичен и последователен в мисленето си? Защо сте готови да приемете всякакви конспирации, клевети и откровени глупости?

  2. “ ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА !

  3. Две мнения по въпроса няма – Коце с мисълта и словореда ги мятка по пет на нож, било мисирки или там подобие на депутати алчни за власт и пари, предатели и шушумиги, всичкото потъва в отходния канал. Подхода е един, истината и нокаут, право в очите. Въпреки разочарованието от гласуванията напоследък, Възраждане няма аналог в тоя шибан парламент. И такива като изгонената Гунчева и Марков дето пишат против Възраждане, да заповядат в политиката и да спечелят избиратели а не да гъделичкат клавиша пред монитора и да говорят с недомлъвки.

  4. Ако не бях трето поколение марксист, комунист, социалист…, Костадинов щях до гла9евам за тебе защото ми допада твоята позиция.

  5. Ако не бях трето поколение марксист, комунист, социалист…, Костадинов, щях до гласувам за тебе защото ми допада твоята позиция.

    • Интересно, кой в момента представлява тези идеи в политическото пространство?

  6. Забелязвате ли как с появата на новия посланик на Козяк се ожесточава отношението към Бъзраждане, как всички лидери на останалите партии заемат осъдителни пози към възрожденци и отправят заплахи за забрани и репресии? Всички са изненадани и стреснати от влиянието и ръста на тази истинска патриотична формация, която обединява леви и десни, зелени и монархисти, млади и стари, граждани и земеделци, бивши партийци и безпартийни. Уплашени от словото на лидера на възрожденци и пламенния му заряд, всички останали провиждат своето нерадостно смаляване и придвижване към небитието. Най-разтревожени са естествено тарантулите от Козяк, срещу чиито интриги надига глас новият Апостол. Първият голям сблъсък ще бъде за провеждането или осуетяването на подготвяния референдум за лева. Това ще е тест за изпробване на силите и трупане на мускули за следващи още по-сериозни теми и поводи за референдуми, които неминуемо ще засегнат и ЕС, и НАТО, и бази, и платени предатели. За тази перспектива бесният хаитянски сатрап, пратен да ни подчинява, треска го тресе, защото ако се случат, тези събития това ще е крах и на личната му кариера, за която той сънува големи висоти.

  7. Каквото е нивото на сайта, такова е и на гореизказалите се съотечественици.Досега по-мъдър,по-ерудиран политик от Коцето просто не съм забелязал, а съм непрекъснато в инфопотока.Човекът не само има брилянтна подготовка, има ораторски дар, какъвто липсва на всичките ни политици,ясна и бърза мисъл,истински патриотизъм и морал.А около него море от подлоги, от продажници, от всякаква долнопробна гмеж. Понеже се уплашиха, че Коцето ще успее с гласа на народа, решиха МЕРЗАВЦИТЕ да въведат еврото ей така, паралелно на лева. Тези всичките ИЗРОДИ въведоха латиницата и английския ЕЙ ТАКА, та вече няма никъде надписи на български. За мизерията по улиците и на всякъде да не говорим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *