Корнелия Нинова: Моментът е решаващ – само БСП може да Свали ГЕРБ от власт

„Неделя, 4 април, е решаващ ден за бъдещето на родината ни. Изправени сме пред избор – дали да продължим постарому или да поемем по пътя към спасяването на родината, възстановяването на икономиката, на рухналата здравна система, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии. Нека хората не се страхуват, нека не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото така продават бъдещето си – своето и на своите деца. Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ. Това заяви Корнелия Нинова пред социалистите и симпатизантите в Ямбол.

„Изборите на 4 април са съдбоносни. Родината е в опасност. Затова се обръщам към всички вас: подкрепете БСП, защото знаем как да спасим страната и народа. Знаем как да подобрим живота в България. За 4 години като единствената парламентарна опозиция ние внесохме над 1 300 предложения в Народното събрание за закони с грижа за народа и бизнеса. Изготвихме ясен и конкретен план за управление, включително и за първите 100 дни. Знаем откъде да започнем и какви проблеми да решим. Можем да го направим, ако ни подкрепите и заедно на 4.04 започнем промяната на България и с грижа за хората“, добави Нинова.

В самото сърце на града, пред шатрата на „БСП за България“, лидерът на българските социалисти връчи електронни членски карти на 24 нови членове. Нинова поздрави влелите се в БСП и призова още веднъж: „Ако искаме да променим родината нека да го направим на 4.04. с №4 в бюлетината с грижа за хората“.

Точно в 4 часа следобед днес засадиха череши във всички 109 населени места на област Ямбол социалистите от региона като нарекоха събитието „Часът на промяната“. Засаждането на фиданките е инициатива от предизборната кампания на „БСП за България“, чийто водач на листата там е Кристиан Вигенин.

Лично лидерът на БСП Корнелия Нинова се включи като засади заедно с водача плодно дръвче в близкото до Ямбол село Кукорево. Ритуалът по засаждането на череша е знак за подкрепа към българското земеделие в символичния четвърти час в първия ден на месеца, като символ на промяната и новото плодоносно управление, чийто носител е „БСП за България“.

По-рано през деня Корнелия Нинова посети Хасково и се срещна със съпартийци и единомишленици от цялата област. Председателят на БСП разговаря с майки от Сдружението „Българско семейство“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. САМО ВТОРИЯ МОЖЕ ДА ИЗТЛАСКА ФАЛШИВИЯ ПЪРВИ ГЛАСУВАЙТЕ БЮЛЕТИНА НОМЕР 4 САМО ТЯ ЩЕ ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА НАД ФАШИСТКАТА МАФИЯ ГЕРБ И ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

  2. Много меко я водихте тази компания, много. Така и никой не изясни защо ГЕРБ насърчи толкова участници, които даже няма да получат мечтаната субсидия, но ще отнемат от гласовете на БСП, как не бяха убедени толкова много ВОЖДОВЕ, че нямат шанс да вземат субсидия, като Светльо, който пееше „боли ме гъза“ И всичко в услуга на ГЕРБ и на гей-атлантическите ценности. И ума и простотията се дават от Бога, а ние сме здраво ощетени.

  3. Аз съм за БСП,те са единствената реална опозиция, кадрите им също са на много по-високо ниво от герберските калинки и по-възпитани! В ГЕРБ са само комунисти от най-долно ниво и ДС. Но Бойко е чудовище,той е готов на всичко и да подкупи всички за да се добере отново до власта, а те не разбират, че ако сега БСП и левите не спечелят изборите, повече нито останалите партии,нито България има шанс за по-добро бъдеще, а ако Бойко спечели тези избори,ще има пак убийства и след загубата на БСП, ще смачка и останалите партии, една по една,стъпка по стъпка, докато затвърди властта си окончателно заедно с Цветелина Бориславова, помнете ми думата !
    Бойко е дявол, самият дявол,той мина през труповете на много хора и унищожава България,без капка съчувствие,това е дявол в човешки образ!

  4. Господи,помогни на левите и на Нинова да спечели изборите!

  5. Аз също ще гласувам за единствената лява -не лява ,защото принципите и идеологията е социалдемокрация,но все пак се води за такава! Другите са лешояди поникнали от торта останала след 89г и желаещи на всяка цена ликвидирането за своя полза на БЪЛГАРИЯ!

    • И АБВ е добра партия,една от най-добрите и загрижените за хората партии!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *