Корнелия Нинова: Докато Правителствата по света се опитват да спасят икономиките си, Борисов УБИВА Нашата! Ето как:

“В условията на задаващата тежка икономическа криза и още по-тежка социална такава, Борисов и кохортата му масирано рекетират и репресират българския бизнес, малките и семейни фирми. Тази тенденция в псевдоуправлението на ГЕРБ не е от вчера и се задълбочава. Случаят с „Хиполенд“ от тези дни е само един от хиляди такива. Многократно сме подавали сигнали до институциите за притискани и унищожавани бизнеси от правителството. Като отговорите в повечето случаи са били очаквано витиевати.

До нас достигна информация, че на хора, участвали в протестите са снемани лични данни и след това са им пращани проверяващи от Икономическа полиция, НАП…, включително от фонд „Земеделие“.” Това заяви Корнелия Нинова.

“Борисов, спри да рекетираш народа. В момента в цял свят правителствата се опитват да спасят икономиките си, а ти убиваш нашата.”, заяви Нинова. Тя допълни, че  има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки от НАП и Икономическа полиция за 10 години назад и това е накарало много от тях да се откажат от помощта, като са предпочели да затворят фирмите си.

“Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване.”, подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат. Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми  и наказателните акции срещу „непослушните“ е удар по и без това сриващата се българска икономика. Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.”, завърши Нинова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *