Кичка: 25 души си купиха в САЩ билети за „Ритон“! Това ли е славата?

Здравко ритонЗапочналата война между Кичка Бодурова и Здравко от „Ритон“ става все по-ожесточена. След като кибритлията на няколко пъти я засичаше и й вдигаше скандали, двамата се скараха за …парче шоколад.

Всичко започна безобидно, Преслава искаше да почерпи за напускането си. От предаването й отпуснаха пет бутилки алкохол и два шоколада. Вечно хленчещата за сладкото лакомство плеймейтка Светлана Василева скри едната опаковка само за себе си, а останалите си начупиха другата и всеки си взе по парченце. В този миг Здравко обвини Кичка, че не стига, че си яде сама сьомгата, ами и посяга на шоколада на другите. Но това е почерпка от Преси и е за всички, оправда се певицата, но скандалът вече беше започнал.

Здравко така се разяри, че нарече Кичка дебела и кукумицин. Певицата се разплака, хвърли парченцето шоколад на масата, но не я уцели и то падна извън нея, точно в краката на Здравко. Това стана повод за нова порция обиди от страна на мъжката половина на „Ритон“, че колежката им отиде в леглото си да плаче.

Единствен дойде да я утеши Джино. Какво се прави на велик?  Големият певец! Като дойдоха на турне в САЩ имаха само 25 купени билета! Добре, че бях аз, да им закарам още 10 човека, сподели Кичка. Тези й думи тепърва ще й докарат още повече скандали със Здравко, смятат зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *