Китайски генерал към Зеленски: Замислете се дали това което искате, го иска и вашия народ. Какво ще постигнете, ако се биете до последния украинец?!

Всички сме свидетели на безпрецедентно силната военна подкрепа, която оказват западните държави на Украйна, но аз бих посъветвал украинският президент Владимир Зеленски да се спре за малко и добре да си помисли какво всъщност иска той и режима, който представлява за държавата и народа си. Да се замисли за бъдещето, за стойността на украинските животи, които в момента той така лекомислено пропилява, заяви китайският армейски генерал Сю Хуей в интервю за китайска медия.

Според генерала киевските власти трябва да се замислят за какво се бори Украйна и как това ще се отрази на бъдещето на страната, на Европа и на целия свят в бъдеще.

„Преди известно време президентът на САЩ Байдън заяви, че ще подкрепи Украйна да се бие до последния украинец. Ако ще се биете до последния украинец, вие първо трябва да си дадете сметка тази борба на украинския народ ли е или ваша лична. А също и – дайте си сметка за какво всъщност се борите“, казва ген. Сю.

Вече стана ясно, че китайската делегация няма да прати свой представител на мирната конференция за Украйна, която ще се проведе в Швейцария следващата седмица. 

„Не може да имаш конференция за мир между две държави, на която не си поканил едната страна. Такава конференция трябва да е призната от Москва и Киев, в противен случай тя няма да има никакъв принос за възстановяването на мира. Отделно, планът за мир, който ще се представи на конференцията в Швейцария е в противоречие с очакванията на Русия, на Китай и на по-голямата част от света, така че за нас е безсмислено да участваме в такава среща.“

Източник: Взгляд

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Зеленото наркоманче не може да мисли, то просто изпълнява заповедите на сатаната да бъдат избити всички православни.
    В територията на католикосатанистите и униатите безродници война няма, там пируват денонощно. Трепят се само православните българи и руснаци.

  2. Най-естественото и разумно действие е ако зелето има чувство за чест и справедливост да се оттегли след като мандатът му изтече. Само дето в това чуждо на украинците еврейче, допълнително деформирано психически от наркотици и насъсквано от галицийски нацисти и западни колонизатори, не може да прояви нито човечност, нито самостоятелност да не говорим за загриженост към населението, което беше избран да представлява и управлява. Даже не съм сигурен че вече отдавна не се забавлява (както когато започна) в ролята си на световната сцена. Просто го държат напук и му втълпяват „дъ шоу мъст гоу он“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *