Кирил Петков излъга, че ще открива партийна структура в Словакия, отива да се извинява на Фон дер Лайен

Кирил Петков излъга за истинската причина да отиде в Братислава. Никаква партийна структура на ПП няма да открива в Словакия, а причината за „непланираното пътуване“ е много проста – ще търси извинение от председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен.

Тя ще участва във форума на GLOBSEC в Братислава от 29 до 31 май 2023 г.

Според информация на Скандално.нет скритата цел на Петков е да убеди Урсула Фон дер Лайен, че в записа не се чува това, което се чува, след което да й измоли прошка. Тя лично е уведомила Петков, че е силно разочарована от това, че е замесил името ѝ, изнесъл е информация от конфиденциалните им разговори и така грозно я е злепоставил.

Друг интересен детайл е защо съпредседателят на ПП-ДБ заминава за форума сутринта на 28-и май – неделя – по спешност, след като името му се появява в програмата с говорители чак на 30-ти май – вторник и то в сегмента 17:00 -17:30 часа. Според програмата пък Урсула Фон дер Лайен ще говори на 31 май – сряда.

Нито е толкова спешно, нито е важно да лети два дни по-рано до Братислава, освен ако втората му цел е да се измъкне от епицентъра на скандала, който през следващите дни ще гори със страшна сила…

Припомняме новината от тази сутрин:

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков е заминал на непланирано пътуване в чужбина. Това съобщили от пресцентъра на партията на журналистката от bTV Мария Цънцарова. Причината да получи съобщението е че Кирил Петков е трябвало да гостува в сутрешния блок на телевизията, на който водеща е именно Цънцарова.

Журналистката обяви, че имали уверението, че Петков ще участва при нея, за да говори за събитията от изминалата седмица, включително по изтеклите записи и замразяването на преговорите за съставяне на коалиционен кабинет от страна на ГЕРБ-СДС.

„Имахме потвърждение. В последния момент обаче от пресцентъра на ПП казаха, че Петков няма да дойде. Причината – заминал на непланирано пътуване в чужбина“, заяви Цънцарова в ефира на Би Ти Ви.

Малко по-късно днес репортер на „24 часа“ засече Петков в самолета за Братислава. Лидерът на ПП обяснил, че отива да открива партийна структура на „Продължаваме промяната“ в Словакия.

Странното е, че „Продължаваме промяната“ почти нямат местни партийни структури в България. Всъщност единствената им организация извън София е тази във Варна.

КИРИЛ ПЕТКОВ В САМОЛЕТА ЗА БРАТИСЛАВА, СЛОВАКИЯ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Защо се занимавате с тоя боклук?
    Бате ви Бойко по телефона: А, бе, идиоти, казах ви Киро, с не Къро!!!

  2. Този посредствен шмекер въобразил си че с една сделка е влезнал в клуба да големите бизнесмени показа колко му е акъла, възпитанието и усета за политика. Срина шансовете на ПП за властта, завлече в ямата и приютената за спасяване ДБ и накрая стовари скандала в сурата на Лайненката. И за да я доомаца съвсем отива да й се извинява без да помисли че така още повече потвърждава съмненията за нечистотия в плановете им, докато тя се чуди как да го отбягва и да се разграничи от говореното помежду им. Пак ще се върна на онова момче Руди Гела. Заслужава орден Стара планина, че изкорми фалшиментото ПП, че заедно с ПП съвсем загива и ДБ, че покрай разкритието му пропада безпринципната гнусотия за ортаклък с ГЕРБ, а ако разкритието гътне и Урсула, ще предложа да му кръстят голяма улица наблизо до Парламента. Да напомня.

  3. Голяма новина – Киро Шмекера бил излъгал. Уведомете ни когато каже истината. Това вече ще е новина.

  4. ХАРВАРДСКАТА КОВРА ОТИДЕ ДА ПОЛУЧИ ИНСТРУКТАЖ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ СЪГЛАСИ М*СТИЯТА ГАБРИЕЛ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛВ ПОДГОТОВКА ЗА НОВАТА ФАЗА НА ВОЙНАТА! ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *