Камелия Воче била любовница и на Гибона

Камелия воПеещата готвачка, или готвещата певица Камелия Воче, както я определи Евгени Минчев, била доста търсена и оборотна дама, стана ясно в предаването ВИП Брадър.

На пръв поглед невзрачната лелка, която се върти предимно в кухнята и брои залците на другите, или изпада в истерии, била любовница на Гибона, с когото изкарала страстна връзка.  Сега Божидар Искренов не искал и дума да чува за нея и се правел, че не я познава, а  преди време било обществена тайна, че са изключително интимни. Нейните нещастия и драми в ефира, както и крясъците й изобщо не будели  интерес у футболиста, защото той заявил, че не бил гледал нито един епизод на предаването, защото нямал време и не му било интересно. А може и да гледа, но да не смее да се каже.

Двамата не били лицемери, били доста прями  и противоположно на повечето двойки, които се кълнат, че са се разделили буквално като приятели,  Гибона и Воче откровено заявявали прд всички, че изобщо не могат да се понасят. Затова и често на местата, на които имало опасност да се засекат, предварително пускали разведката  си дали и единият  не е поканен. В такъв случай другият си намира извинение и не отива.

Камелия също не си пести много коментарите за Гибона,  като го нарича издухан пияница.

Дали обаче защото Ели Гигова е в предаването, или по други съобръжение, тя изобщо не говоре за страстната си връзка с баща й и защо е приключила. Ели пък се отнася с певицата дружелюбно и с уважение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *