Как да станем топ разбирач на тема eSports залози?

eSports залозите станаха изключително популярни през последните няколко години. След като светът претърпя истински катаклизъм в следствие на коронавирус кризата и спортът бе „изключен“ за сериозен период от време, залозите на електронни спортове станаха още по-известни и предпочитани. Просто в един момент само те бяха опция за залози на реални пари. У нас можете спокойно да използвате този bwin работещ линк, за да намерите огромно разнообразие от залози на електронни спортове.

В действителност, откриването на подходящ букмейкър – лицензиран и надежден, безопасен и сигурен – е първото нещо, което трябва да направите, преди да започнете своята успешна кариера в сферата на eSports залозите. Но с това не приключва вашата задача за подготовка и превръщането ви в истински факир в прогнозирането на събития от сферата на електронните спортове. Ако сте си поставили точно такава цел, на правилното място сте. Ето няколко практически съвета, с които да подобрите своята игра и да станете успешни в eSports залозите;

  1. Фокусирайте се върху играта, която познавате най-добре. Както знаете, залозите на електронни спортове са залози на събития от света на турнири и състезания, посветени на видеоигрите. Сред най-популярните видеоигри в областта са Dota, Fifa, Counter Strike, League of Legends, Global Offensive и други. Разбира се, това са само известните заглавия, на практика можете да намерите още десетки идеи за залози на eSports. Това, което е важно за вас, е да знаете правилата на играта, тънкостите й, както и начина, по който работи.
  2. Анализирайте и най-добрите отбори и състезатели в конкретната избрана от вас видеоигра. Представянето им е същността на прогнозата, която ще правите, поставяйки собствените ви парични средства под формата на залог. Поровете се из мрежата и се запознайте с най-добрите играчи на избраната от вас видеоигра. Има и достатъчно на брой и детайлни статистик за представянето на култовите играчи, така че бързо ще влезнете в час в света на eSports.
  3. Следете отблизо и живота на любимите си отбори и състезатели. Точно както се случва и в тенис дисциплината, и при eSports играчите сериозно влияние върху представянето им на състезания. Добрата новина е, че тези хора са много активни в социалните мрежи, защото просто са привързани към дигиталните технологии и интернет пространството изобщо.
  4. Не се колебайте да се пробвате и в секцията с eSports залози на живо. Освен че можете в реално време да правите прогнози за края на дадено събитие, препоръчваме ви тези залози, тъй като те обикновено са с доста високи коефициенти. А както е при класическите спортни залози, така и при тези на електронни спортове, коефициентите са основен фактор за наистина добри крайни печалби за вас.
  5. Определете бюджет, в рамките на който да се поместите за даден период от време, и не излизайте от тях. Старайте се да прецените каква е най-голямата сума, с която сте готови да се разделите на залог. Никога не я надвишавайте, колкото и да сте сигурни в представянето на даден отбор или състезател. Това ще съхрани вашия бюджет и ще ви държи далеч от риска да фалирате бързо в eSports начинанието ви.
  6. Последно, но не по важност, възползвайте се от всички налични в букмейкъра бонуси. Разбира се, по-рядко ще срещате промоции, създадени специално за eSports събития, но следите изкъсо своя доставчик на спортни залози, можете да попаднете и на такава промоция. От друга страна, повечето бонуси в един букмейкър могат спокойно да се ползват и за събития от света на електронните спортове.

Успех!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *