Ицо Стоте манекенки заби поредната девойка

Ицо ново гаджеБизнесменът Христо Сираков вече  има ново гадже.

Милионерът се появи под ръка  с къдрокосата брюнетка в жълта рокличка на откриването на стар, но обновен столичен пиано бар. Двамата бяха цялата вечер един до друг, като си разменяха погледи и нежни докосвания през цялото време. Новата му изгора е около  23-24 годишна според оценката на  според присъстващите на купона.

Стоте манекенки е споделял нееднократно, че харесва доста по-млади жени от себе си и затова си търси гаджетата по дискотеките.  Освен със слабостта си към младички манекенки, Христо е известен и с джентълменското си поведение. Той никога не прави скандали като Сашо Майонезата и впечатлява мацките освен с пари и с кавалерски обноски. И всяка може да разчита поне на това, че името й няма да бъде разнасяно като мръсно пране по телевизиите.

Присъстващите коментираха, че новата му жена е най-слабичкото му завоевание откъм прелести и  външен вид. Младата госпожица не е зашеметяваща красавица, но пък е мила и симпатична.

Христо е споделял, че изискването му е дамите му да са поне 30 години по-млади от него. В момента той е на 57 години, което означава, че нито една красавица  над 27  няма при него.

След скандалната си раздяла с бившата си годеница Биляна Евгениева, която му изневери  с футболиста Благой Георгиев, Сираков изпадна в депресия. Но бързо си намери друга и вече се наслаждава на новата си връзка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/skVVrZ9pXQw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *