Ирена Милянкова стана продавачка, за да си храни децата

Ирена МилянковаИрена Милянкова се изявява като  продавачка.

От съпруга   на супербогаташ,  актриса  в хитовия сериал „Под прикритие“ и след сериозна  кариера на топ модел, красавицата  е преминала на друго поприще – консултантка за покупка на портмонета, чанти и колани в столичен мол.

Милянкова все пак не е на Женския пазар, а  била наета в шикозен бутик, в който най-евтините стоки се продават от 400 лева нагоре.

Бившата моделка и майка на четири деца,  се е принудила да работи на смени, за да осигури някакви доходи на семейството си. Доскоро хубавицата живееше  изключително охолно, като истинска принцеса, но откакто съпругът й Росен Чолов беше арестуван, Ирена не може да се справи с изхранването на многобройната си челяд.

 Според запознати, моделката работи за около 800 лева на месец чисти пари. Ако обаче успее да продаде достатъчно стока, взимала и  процент от оборота, коетосе равнява на още няколко  стотачки, ако се справя добре с търговията.

Откакто сводникът Росен Чолов, бе задържан по обвинение за склоняване към проституция на различни момичета, Милянкова буквално живее на прага на мизерията. Тя бе изгонена с децата от палата им в Горна баня, който бе иззет от съда в началото на лятото тази година. В имота на стойност половин милион лева семейството живееше охолно, а сега са излезли под наем.

Заради престъпленията на мъжа й не я гледали с добро око и в актьорската гилдия и тя не можела да се надява на роли и доходи от кинопродукции. За модел пък вече е твърде възрастна и й остава работата в някой мол.

Доказателствата срещу съпруга за сводничество хвърлиха тежка сянка върху нея и децата. Чолата търгувал с жива плът и карал момичетата да обслужват клиенти без презерватив за по-високи суми. Милянкова дори обмисляла да се върне на село при майка си, за да спести от разходите в София за наем , но хлапетата не се съгласили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QA0ivhb65BY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *