Истинският хакер, хакнал НАП, с ново писмо до медиите: До часове качвам цялата база данни на НАП в мрежата! Хванахте грешния човек!

В ново писмо отпреди часове, разпратено до много български телевизии, вестници и сайтове, истинският хакер, който хакна системата на НАП, директно нарече службите ни по киберсигурността „смешни“, а правителството ни напълно „некомпетентно“ и „корумпирано“. След като се присмя на ГДБОП, че в лицето на 20-годишният Кристиян са хванали грешния човек, хакерът обяви, че до няколко часа ще качи цялата база данни на НАП на чуждестранни сървъри, от което щели да лъснат цяла лавина скандални престъпления на управляващата върхушка ГЕРБ.

Ето и отвореното писмо на хакера, което Skandalno.net публикува без каквато и да е редакторска намеса:

“От вчера, както предупредих, следя ситуацията в България с интерес и виждам, че вашите власти се опитват да покрият всичко. Смешните ви служби вчера задържали някакво момче и го обявили за мен. Само че той не съм аз. Затова взех следното решение: След няколко часа всичките бази данни на НАП ще бъдат качени в торенти в много търсачки по света, така че всички да имат достъп до тях. Предупредих ви, преди два дни, особено вас, бавноразвиващите се в правителството на България.

Има интересни данни за много от така наречените политици в България и свързаните с тях лица, има фирми, които привидно не са на политици, но случайно или не печелят пари и то много пари според архивите на НАП.

Има фирми, които дължат милиони левове ДДС на държавата и ще видите как на някои от тях в НАП са им сложили чадър. Много неща ще се видят, защото няма какво повече да се чака, явно за пореден път смешковците в България се опитаха да потулят всичко, е няма да стане този път, защото веднъж завинаги хората трябва да знаят истината за всичко и всички в тази държава.

Ние не забравяме, ние не прощаваме! Ние сме легион“, завършва писмото си хакера. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Стига сте лъгали хората!
    Вътрешен човек ги хаква,може и заповедта да не идва само отвътре,а и отвън.ЕГН-то на ББ и то е там.
    Кой има полза от това хакване и разголване на държавата?Цвъ да каже,той със сигурност знае какво става!
    Или упоравляващите да си понесат отговорността за хакването!

  2. Всички мълчат. Превзета ли е България до дъно, че омертата важи повсеместно?

  3. Ха,ха,ха… Алоо., Мутрите.То само с мускули не става. Требе и акъл господа бухалкаджии и трошачи на капачките на колената на непокорните. Всичката ви работа е такава? – бой докато си признае че той е написал романа „Под игото“… Ами сега “ Ко прайм „. Сега вече и на най- тъпите като мен стана ясно как печелите избори.

  4. Ясно е, че хакерът действа срещу корупцията, затова разголва крадците. И няма да го хванат, печен е.

  5. То хубаво, ще публикува но това кой печели обществени поръчки, кой с кого е свързан, но тази информация я има и в публичните регистри и който иска да разбере ще се порови и ще открие кой печели търгове и с кого е свързан. Ама информацията от швейцарския диск що никой не я хаква и не я разпространи, или ще излезе след пореден скандал или след изтичане на всякакви давностни срокове. Затова си мисля, че в момента се отклонява вниманието с тези нападжийски „досиета“. И защо минфина и шефката на НАП още са на работа, ако гафа не е планиран,за прикриване на поредното предателство спрямо родината ни.

  6. БЛАГОДАРИМ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ ЗАТУЙ ЧЕ ПРИЗНА ЧЕ КРИСТИЯН Е НЕВИНЕН И РАЗКРИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ЗАД ГЪРБЪ НА НАРОДА

  7. СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕД СПАСЕНИЕТО ОТ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА МАФИОТ ПРОСТАК КРАДЕЦ ЛЪЖЕЦ ПРЕДАТЕЛ

  8. Странно съвпадение: набелязаният хакер се казва Кристиан БОЙКОВ. Това бащино име или фамилно? Цялата тази игра с хакерството е измислена от ГЕРБ за да обвинят Русия.

  9. Интересно там има ли данни за ЦЦ? Ако не или са несъществени ,то тогава може би това е отмъщението на ЦЦ към неблагодарника ББ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *