Изхвърлят Роро от Работа! Вижте Какви ги е Надробил:

Роро син на Вили КавалджиевСинът на Вили Кавалджиев – Роро се прави на строг и справедлив и най-вече на принципен мъж в Брадъра, но зад изкуствената му фасада на добродушко се крие човек, който гледа как да преметне другите… и той непрекъснато го прави.

Геймърът, контакьторът с добри сили и борец за светлината, говорещият си с духове, който прилича на добродушно кученце,  ще остане без работа в момента, в който бъде изгонен от зрителите от Къщата. Шефовете му го очакват с нетърпение, за да го изгонят. Ръководството  на музикалната телевизия BOX TV  е решило да прекрати  договора му като програмен директор в медията, твърдят негови колеги.

А причината е доста сериозна –  злоупотреби  с финансите на телевизията. Цели осем месеца Роро не само не е плащал наем за залата, от която води предаването си, но се „разсеял“ и забравил да плати заплатите на подчинените си, като през цялото време ги залъгвал, че няма достатъчно пари.

Шефовете го обвиняват и за кражбата на пари от рекламодателите. Телевизията излъчвала реклами, но не получавала почти нищо. Лъвският пай отивал в джоба на Роро, под предлог, че той водел преговорите и му се полагалт комисионни. Лошото е, че често в джоба му потъвали и целите суми, а за истинските собственици на телевизията не оставала и стотинка.

Във ВИП Брадър той се представя за много принципен и точен човек, безкомпромисен към всяка неправда.

Явно това не е истинското му лице, щом като шефовете му сега само чакат да излезе, за да си поискат парите, а ако не ги даде доброволно, заплашват да го осъдят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *