Измамата COVID-19! Ето каква е целта на Пандемичния Цирк:

Въпросът, който всеки трябва да си зададе е защо вече 9 месеца получаваме толкова много дезинформация за Covid от общественото здравеопазване, политическите власти и медийните им проститутки. Защо ни лъжат?

Да вземем, например, въпроса с маските.

Маските, които се носят от по-голямата част от световното население, не могат да предотвратят вдишването и издишването на бактерии и вируси. Ако човек, носещ маска е болен от настинка, грип или Covid-19, маската може да попречи единствено на същият да киха и кашля върху другите. Но маските не могат да попречат на ползвателя да вдишва и издишва Covid, който е във въздуха и се разпространява аерозолно. Единствените хора, които трябва да носят маски, са онези, които в обществените зони кашлят и кихат сред други хора.

На лекарите това им е пределно ясно, но въпреки това принуждават хората да носят неефективни и даже вредни маски. Именно вредни, защото носенето на маска е опасно, тъй като намалява приема на кислород и увеличава приема на CO2. Експертите ни казват, че заради намаления приток на кислород, носенето на маска причинява мозъчно увреждане, което не подлежи на възстановяване. Маските забавят менталното развитие на децата и ускоряват деменцията сред възрастните хора. Освен това носенето на маска способства за увеличаване на бактериалните пневмонии.

Лекарите знаят, че смъртността от Covid е хилядократно преувеличена. Болниците са финансово стимулирани да съобщават всички смъртни случаи като от Covid.

Най-накрая и Световната здравна организация (СЗО) потвърди, че Covid не е по-опасен от сезонния грип.

В СЗО също знаят, че PCR – тестът дава повече фалшиви положителни резултати, отколкото правилни положителни. Да не говорим, че изобретателят на PCR-теста каза, че той не е създаден да локализира вируси.

Ясно е, че пандемията Covid е измама, която обслужва задкулисни интереси за сметка на общественото здраве, т.е. Covid е реален, но пандемията, изградена около него, не е. Смъртността от Covid е изключително ниска. Тя е 2-5 пъти по-малка от тази при сезонния грип.

Covid-измамата е поредния инструмент за завършване на процеса на глобализация на цялата планета. Целта е цялата планета да бъде превърната в една-единствена глобална полицейска държава, командвана от малка мултинационална върхушка с неодиктаторски методи.

Преди 30 години образователната система спря да учи младите как да мислят. Вместо това системата ги учи какво да мислят.

Независимата истина е смазана. Науката я няма, а медиите и културата обслужват парите.

Публичен дебат не съществува. Насилието е предпочитаният начин за уреждане на разногласията.

Разказвачите на истината са криминализирани с помощта на държавните институции – бухалки и медиите.

Втората вълна на пандемията на бандитизма и идиотизма започва. Горко ни! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса.
    Под микроскоп се наблюдават само ЕКЗОЗОМИ – това са фрагменти човешко РНК, което самата човешка клетка отделя, когато е подложена на стрес: химически, йонизираща радиация и т.н.
    Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Тровят ни с торий посредством кемтрейлс.
    Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ.
    Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК.
    Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация, генно редактиране с CRISPR и следене посредством Суперкомпютъра.

    • Всякакви глупости се пишат и въртят в нета,но толкова аргументиран коментар не съм чела досега! Поздравления!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *