Изгониха Емо Къртицата от Брадъра

Емил Пламена песенДва дни преди финала Емил Каменов, известен още с прякора Къртицата, беше изгонен от Биг Брадър буквално по терлици.

Мачото шляпаше по домашни чехли из хола, когато водещият се включи и му каза, че има една минута да напусне.

Охранителят беше видимо изненадан, но притича до леглото си и успя да си обуе поне обувките. Не зная защо ме изхвърлиха, нали уж имах най-високия вот, каза той пред Венета Райкова. Явно другите мишки са се размърдали да се харесват на публиката. Защото аз ги наричам мишки и всичките са такива с малки изключения. Те не играеха отборна игра, а всеки своята си игра.

Единствен аз ходих гол цяла седмица, за да имат храна. Само аз застанах вън доброволно в студа, за да изпълня мисията на Петя, на която й беше студено и не можеше да издържи. Играх колективно и отборно и може би затова съм вън. Ако се бях крил по ъглите, ако се бях нагаждал като другите, щях да остана. Но аз съм си аз и роли не мога да играя.  Освен това тези вътре са звезди, а кой съм аз? Някакво момче от Монтана. Няма как да се мешам със звездите. Работата ми е само да ги охранявам.

Каменов заподозря във фалшиво държание и поведение почти всички.  Той нарече Христо от Поморие фикус, който се спотайвал до камината и издаде, че Христо пиел много повече от Малък Тошко, но бил як и издържал повече. Това обаче никой не го е давал, защото не е било интересно за зрителите.

Аз наблягах на еденето, ама за мен сигурно са оглушили ефира, че съм гладен.

Събарянето на Пламена от леглото, душенето, влаченето й из къщата Каменов определи като безобидни закачки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *