Зрители на бунт! Ако Дани Петканов спечели Брадъра, Нова тв ще се изплюе върху крехката ни вяра в истината!

Съквартирантите гласуваха снощи за най-подходящия човек да спечели ВИП Брадър и да се превърне в любима звезда на България.

И този човек беше Дани Петканов.

Веднага се развихриха луди дискусии в интернет и възмутени мъже и жени казаха твърдо НЕ.

Наистина в Къщата Лудият репортер е уравновесен, не влиза в словесни двубои, мие, чисти, мете, даже и се ожени. Великодушно прощавайки на любимата си изневерите й, както и тя неговите.

Само че има едно голямо НО и то не може да бъде простено от самите зрители. Скандалното и срамно унижение, на което подложи Александра миналата година. Той разпространи видео как я гони като мръсно куче от къщи, как мята багажа й, нарече я с всякакви противни и непристойни думи и я вкара в болница с нервна криза.

Освен това нае и човек да снима унижението й. И се закани да пусне интимните им ласки в леглото, записани тайно на телефона му.

Един истински мъж просто ще се раздели тихо и кротко с жената, която е потърсила внимание другаде, тъй като явно не й е стигало вкъщи. Един истински мъж ще извика другия на дуел, ако живеехме в други времена и ще се бие за честта на любимата си.

Един съвременен мъж явно ще мята и рита багажа й, ще заснеме това на видео и ще го пусне пред цяла България. А след това ще тръгне да дава интервюта с пикантни подробности от съвместния им живот. А в Брадъра ще си признае, че всъщност пръв е изневерил и то над 10 пъти и тогава тя е започнала да му го връща.

Голям пример за подражание, голямо нещо!

Та това е най-страшното послание, което се излъчва от екрана. Гонете любимата си, унижавайте я, смачкайте я, а после се оженете за нея, но с уговорката, че не гарантирате, че изневерите няма да продължат.

Това разклаща и последните семейни устои, дава ужасен пример на младите двойки, които искат да живеят заедно и да отглеждат деца, без да треперят кой на кого ще кръшне.

Освен това Петканов разиграва театър. Той не се сдобри с Алекс и не я преоткри в Брадъра. Снимки показват, че двамата са се събрали месец и половина преди да влязат в предаването и даже са изкарали една хубава почивка в Гърция.

Нежното му отношение към нея и милото към съквартирантите са поза и роля. Защото човек, който е направил това, не може да бъде добър, нито толерантен. Той просто е комплексар.

А на всичкото отгоре работи в Нова телевизия, което пък тотално прилича на откровена шуробаджанащина!

Вижте статия, публикувана в Скандално-нет преди година:

Лудият Репортер: Имам 4 П*рно Клипа с Александра!

Лудият Репортер Даниел Петканов пази в джиесема си 4 п*рно клипа, на които пъшка в такт с вече бившето си гадже Александра Богданска. Приятел на телевизионера разкри, че провокативните видеа, които може да цъфнат в интернет са истинската причина „Мис Баскетбол-2014“ да влезе за лечение в психиатрична клиника след раздялата им в първите дни на септември. 
dani1

Тогава работникът на Милен Цветков разкри, че воаяжите на любимата му до Италия са по работа, но не професионална, а интимна. На 2 септември Петканов пусна клип на стената си във фейсбук, на който се вижда как мъж хвърля багажа на жена на улицата, качва се в колата и я зарязва да си събира парцалите. Посланието отгоре би: „Когато разбереш, че приятелката ти е Ковра“.

Потребителите на социалната мрежа пък побързаха да коментират, че на клипа са двамата с моделката. На 3 септември атаката по „Коврата“ продължи със селфи, на което Петканов е седнал на тоалетната чиния със свалени гащи. Финалът на мелодрамата сложи самата Александра. Тя признала, че се влюбила в друг малко преди Даниел да открие скандални снимки с новия в джиесема й. На тях тя се целува с италианец в частен самолет.
dani2

Нараненият от изневярата Даниел Петканов „изпусна парата“, като я атакува по всички фронтове. Дъното стигнал, като се появил на събитие, където била Алекс и се изплюл в лицето й, нарочвайки я за боклук. Тогава тръгна версията, че скандалите помежду им довели Александра до психическия срив. Пред медиите блондинката се закани, че ще даде бившия си под съд за тормоз.

Скандално.нет обаче разузна, че Петканов няма да се изправи пред Темида, защото Александра Богданска се е отказала да води дело именно заради домашното п*рно. Пикантните сцени успели да разстроят психиката на хубавицата, която се опасявала да не цъфне дибидюс гола в интернет, захапала „малкия Дани“.
dani3

А повод за страх има! Петканов постоянно я заплашвал да пласира порното в интернет, за радост на кибиците. Дори и да не го направи обаче, поне 100 човека вече са се наслаждавали на креватните умения на Александра. Дани редовно показвал „ах-ох“ патилата си на приятели и познати, които точели лиги над видео съкровището в телефона му. „Ето я Сашка на задна прашка“, кикотел се Лудия репортер на мини прожекциите в приятелска компания.

Междувременно преди дни Александра официално пусна своя снимка с италианеца, който се оказа красив млад пич, а не „сбръчкан дъртанян“. Богданска явно е успяла да излезе от тежката депресия.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *