Започва се! Демократите забраниха употребата на думите „Майка“ и „Баща“! Ето още кои думи попадат в черния списък:

Новият правилник на Конгреса на САЩ забранява употребата на думите „майка“ и „баща“, както и местоименията „тя“ и „той“. Рупорът на неолибералите в Конгреса- 80- годишната Нанси Пелоси, председател на Камарата на представителите, се е заела лично с прокарването на скандалната забрана.

Конгресът, който вече е изцяло в ръцете на демократите, създава специална „Комисия за настърчаване на справедливостта“, която ще се занимава с казуси, свързани с новите глобалистки политики на идентичността като етнос, полова ориентация, религия, физически и ментални увреждания, възраст и пр. А сред основните функции на новото „министерство на истината“ ще е да следи за чистотата на новия „политкоректен език“ и спазването на новите правила за изказ от трибуната на Конгреса. Само вижте до какви „висоти“ достигат новите забрани: думата моряци „seamen“, която съдържа „men“ (мъже) ще бъде заменена с полово неутралната „seafateres“. По същата логига, думата „chairman“ (председател) вече е забранена и ще бъде заместена от безполовата дума „chairperson“.

Забраняват се още думите: майка, баща, син, дъщеря, брат, сестра, родител, внук, внучка, племенник, племенница, братовчед, братовчедка. Всички те ще бъдат заменени с полово неутралното „sibling“.

Нанси Пелоси се е заканила този мандат на Конгреса да е „най- приобщаващият в историята на САЩ“ и едно от средствата, чрез които ще го постигне е като наложи кардинално нови езикови правила. Разбира се, въпросното приобщаване се извършва чисто по американски – чрез налагане на брутална цензура с елементи на рапрасия, които най-вероятно ще доведат до още по- дълбоко разделение между хората по описаните по-горе признаци – пол, етнос, сексуална принадлежност или вероизповедание.

Разбира се, щом в САЩ се провежда подобна езикова чистка, съвсем скоро въпросната налудност ще бъде наложена и в колонията й България. Соросоидните НПО-организации със сигурност вече потриват ръце, предвкусвайки пресните американски грантове, които ще ги стимулират да неутрализират полово древния български език.

Това, на което Тръмп попречи през 2016 с победата си срещу марионетката на глобалистите Хилари Клинтън на президентските избори, сега новият избранник на неолибералната сатанистка секта Байдън се готви да ни стовари с още по- голяма сила. Цялото либерално войнство е свикано под знамената на новия стопанин на Белия дом. И тъй като имиджът му на един от най- корумпираните политици в историята на САЩ, е широко известен, същият покорно ще изпълнява каквото му спускат висшите соросоидни тръстове. Вицето му – Камала Харис, също така силно компрометирана с участието си в корупционни скандали, отсега е сочена като лидера в сянка, който всъщност ще дърпа конците, като по-напориста и все още в кондиция, за разлика от дементния Байдън. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Изперкал народ, който е сбирщина от утайката на европа преляла се на континента Америка.От хора произлязли от ниските етажи на обществата през 19в в европа какъв интелект искате,те генетично го нямат!

  2. Мисля че прилично владея английски, но думата „seafateres“ не бях срещал. Мисля, че става дума за „seafarers“ – мореплаватели. Един такъв мореплвател Христофор Колумб беше „почетен“ през миналата година с обезглавяването на поне 60 от неговите статуи в щатите и градовете с губернатори и кметове – демократи, от бандите на BLM и Antifa.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *