Жени Калканджиева изнесе се*с лекция как го прави

Жени очилаВ среднощен разговор в преддверието на банята Жени Калканджиева изнесе на част от брадърките лекция как се прави качествен се*с.

Изключително пикантните подробности бяха толкова детайлни, че нямаше как това да се излъчи без червена точка, освен послед нощ. Затова и бе използвана „Голямата уста“, където върви всичко, дори и дамското изпразване.  Пред Ива, Кали и Зорница тя обясни колко вида оргазъм има. Ива се кикотеше почти перверзно и се съгласяваше с почти всичко с нея, но без да говори, а само кимайки с глава.

Кали обаче се запъна и каза, че знае само два вида оргазъм и не вярва, че има трети. Как да не вярваш, как да не знаеш, нападна я Жени и я накара да ги изброи. С огромно хъкане и мъкане певицата спомена за клиторния и вагиналния и зачака с ококорени очи да разбере къде още може да се получи.

А когато той ти намери Же точката – подсказа жени. Каква Же точка, аз нямам такава, отсече фолкаджийката. Как да нямаш, опули се Калканджиева, а останалите се разхихикаха. Ами нямам, или не я знам къде е, измърмори Кали. Как може бе – майка на три деца, жена с поне трима мъже да не знаеш кое къде ти е и как да получаваш удоволствие, облещи се шестата в света. Ти получаваш ли някога скуиртинг, стигала ли си до изпразване? Да ти го обясня по-точно – цялата се подмокряш, уж че си се изпишкала, но не е такова, а от теб излиза на силня струя течност, много по-силно, отколкото при мъжете. Аз винаги стигам дотам.

Кали си  запуши ушите, обясни, че е явно девствена, защото никога не е изпитвала такова нещо и замина в леглото си. Зори, а ти правиш ли анален се*с, запита ухилено Жени съперничката си. Линдарева смънка, че не ги разбира тези работи и също избяга. А Калканджиева остана доволна от лекцията си и сподели с Ива, която още не беше избягала, че прави и такива неща в леглото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *