Ето Кой Отвлече Дъщерята на Брендо Лара Банева! Виж Тук:

Италианският наркомафиот и съпроцесник на Евелин Банев – Брендо по делото „Кокаинови крале“ Антонио Мелато е организирал отвличането на дъщерята на родния трафикант Лара, която бе похитена пред дома си в столичния кв. Бояна на 5 март, 2013 г. Това научи Скандално.нет от приближени до Брендо.
brendo

Отвличането на 10-годишното тогава момиченце е било свързано със старта на съдебния процес „Кокаинови крале“ в Италия, по който Евелин Банев бе осъден на 20 години затвор за трафик на тонове кокаин от Южна Америка към Апенинския полуостров.

„Лара беше отвлечена дни преди Евелин Банев да бъде разпитан от съдия и да представи своята защита по делото. Преди това Брендо научи, че партньорът му Антонио Мелато, който приемаше доставките на кокаин и пласираше дрогата в Италия, се е съгласил да сътрудничи на властите и да посочи Банев като най-големия бос в трафика на кокаин“, разказва запознат с историята.

АНТОНИО МЕЛАТО Е ПОРЪЧАЛ ОТВЛИЧАНЕТО НА ЛАРА БАНЕВА
АНТОНИО МЕЛАТО Е ПОРЪЧАЛ ОТВЛИЧАНЕТО НА ЛАРА БАНЕВА

Лара Банева прекара 48 дни в плен и бе пусната от похитителите си на 21 април, 2013 г., след като за живота й бяха платени 550 хил. евро. Месец по-късно баща й Евелин Банев бе осъден на първа инстанция в Италия на 20 г. затвор. Неотдавна Апелативния съд в Италия потвърди присъдата на мафиота от Тополовград, който през есента трябва да бъде екстрадиран на Апенините.

Близки до Брендо твърдят, че той е жертвал свободата си, за да спаси живота на дъщеря си.

„Брандо имаше оферта от италианското праносъдие да предаде хората, които са поръчвали доставката на кокаиновите пратки. Той обаче бе с вързани ръце, тъй като партньорите му отвлякоха щерка му и я държаха в плен докато Банев не даде показания в съда“, обяснява човек от свитата на кокаиновия крал.

Според разследването, което провеждат хората на Евелин Банев впоследствие, Антонио Мелато плаща 500 хил. евро на приближен до дупнишките мафиоти Братя Галеви, който върти бизнес с крадени автомобили в Милано.

Българинът от своя страна наема банда, която отвлича Лара. Договорката между Антонио Мелато и родните терористи е детето да бъде държано в плен докато не завършат изслушванията по делото „Кокаинови крале“.

„Освен платените пари за отвличането от Антонио Мелато, българските гангстери прибраха още толкова като откуп. Това е било предвидено още в началото – парите от отвличането да са за българите, но те задължително да водят преговори, за да не бъде заподозрян Антонио Мелато като поръчител на похищението. Поради тази причина терористите на няколко пъти размотаваха Жоро Шопа, който носеше парите за откупа на Лара“, спомня си човек от свитата на Евелин Банев.

Лара Банева
Лара Банева

Думите му се потвърждават и от документите по делото „Кокаинови крале“, от които става известно, че основен свидетел срещу Брендо е италианският мафиот Антонио Мелато. Сред пропелите срещу Банев е и довереникът му Радослав Атанасов – Радето, който е получил нова самоличност.

Присъдата от 20 г. затвор, която е постановена за Брендо от съда в Милано е обжалвана от адвокатите му пред Върховния съд в Рим. Малко вероятно е обаче Банев да се измъкне с оправдателна присъда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *