Арестуваха престъпния бос Евелин Банев – Брендо!

10
Нов арест за Брендо

Закопчаха соченият за престъпен бос №1 Евелин Банев – Брендо. Мафиотът беше издирван от Интерпол. Брендо и съпругата му Моника  бяха обвиняеми за пране на пари през 2007 г.

Евелин Банев, жена му и двама техни съучастника бяха подсъдими за прането на 2 млн. евро. Брендо е сочен за основният играч на наркопазара у нас, който пере печалбите от трафика на кокаин от Южна Америка. Мръсните пари от дрога се превъртат през няколко строителни фирми на мафиота и се инвестират в недвижими имоти. Евелин Банев пребивава по – често в Австрия и Холандия,

Брендо пере пари от наркотрафик

откъдето управлява финансите си.

Брендо нашумява през 90 – те години, когато името му се свързва с разстреляния контрабанден бос Иван Тодоров – Доктора. После Банев се отделя като самостоятелен играч. Според полицията, Брендо държал канал за дрога от Латинска Америка за Испания. Въртял бизнеса заедно с шурея си Константин Дишлиев, който беше разстрелян през 2005 г. Майката на убития Йорданка обвини публично Банев. Жената също е разстреляна – през 2007 г. Полицията обаче така и не успява да събере доказателства срещу Брендо.

След случая с Дишлиев и майка му, Банев е арестуван заедно със съпругата си Моника и още двама души. Този път са обвинени в пране на пари – за колосалната сума от 2 млн. евро. До присъди обаче така и не се стига. След процеса Брендо и жена му изчезват от полезрението на властите. Периодично в жълтата преса името му се свързва с различни истории от ъндърграунда.

Напоследък има бум на арестите на престъпни босове. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *