Елена Гунчева: Как върви Парламентарния Бизнес, г-н Хазарт?!

Кратко, но пък потресаващо просташко изказване за вчерашния протест срещу противоепидемичните мерки направи депутатът от „Продължаваме промяната“ и хип-хоп изпълнител Христо Петров (Ицо Хазарта).

От парламентарната трибуна той зададе въпрос уж към експертите от другите парламентарни групи и по-специално към юристите сред тях. А се изказа под формата на въпрос, за да не бъде осъден от депутатите от „Възраждане“ за обидната квалификация „фашисти“, с която ги нарече. Ето какво каза г-н хазарта:

„Ако аз утре реша и привикам 500 или 1000 от хората, които са гласували за мен и им кажа: „Елате да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи, ще ви платя автобусите, може да ви дам и по 40 лева“, то не е ли правилно г-н главният прокурор да поиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в затвора?“.

Петров попита „дали в закона пише, че това важи само за него или важи и за шепата нещастни фашисти“, очевидно визирайки организаторите на протестите срещу зеления сертификат от ПП „Възраждане“, след което напусна трибуната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ето какво написа по този повод депутатът от „Възраждане“ Елена Гунчева в профила си във фейсбук:

КАК ВЪРВИ БИЗНЕСА В ПАРЛАМЕНТА, ГОСПОДИН ХАЗАРТ?

По повод изявлението на господин Хазарта от трибуната на Народното събрание, че сме били „нещастни фашисти“, ще посоча следното:

– На първо място не сме нещастни, на второ място – явно господин Хазарта не е запознат какво означава фашизъм и поради липсата на обща култура в политологията ни бърка с управляващата коалиция.

– Народът е казал: „Голям залък лапни, голяма дума не казвай!“. И като не можеш да пееш, не ходи в парламента да блееш. По този повод мога да поздравя господин Хазарта с неговата песен „В парламента да лапаш …./по хигиенни съображения няма да цитирам думата/, е бизнес“. Как върви бизнеса, господин Хазарт?

– Разбираемо е по погледа Ви в пленарна зала, че сте силно затруднен да разберете какво всъщност се прави там, но Ви препоръчвам да оберете риториката си от мръсни думички, обиди и квалификации, тук все пак не е квартална кръчма!

И….господин Хазарт, аз лично се чувствам щастлива патриотка! По изражението Ви не бих казала същото за Вас!

Елена Гунчева, народен представител

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Г-жо Гунчева,Вие на тази клоака Парламент ли му викате,като виждате и Вие и ние какви жалки нищожества са се навлякали там??? Тази институция е била Парламент на България ,когато в нея са били патриоти като П.Славейков ,Ив Вазов,Захари Стоянов и във времето след 1944г ,когато се строеше държава, която осигури на народа си достоен живот ,а не като сега с 90% бедняци и просяци!

  2. Ицо Хазарта - народен представител каза:

    „в Парламента да лапаш пишки е бизнес“ Ицо Хазарта – народен представител

  3. Защо обръщате внимание на това просто рапърче Ицо Хазарта.На него му дойде дюшеш депутатската заплатка и сега ще джавка всичко което му наредят и срещу когото му наредят. Щял да призове 500 – 1000 свои избиратели. Ами нека ги призове да видим колко ще отидат. И ако смята,че на 12.01. на площада имаше 500 – 1000 души, то значи, че даже не може и да брои.Най-правилното отношение към това човече е пълен игнор. Не си заслужава да се занимавате с него.

  4. Не може до безкрай да се игнорират такива прости същества като въпросния рапър. Той дори и в рапа не беше номер едно. Сам е признавал, че варненци са по-добри от него. А сега отново варненци мият срама от челото на българите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *