Евгени Минчев оплю жестоко Емануела са стайлинга й

Емануела блондинкаСветският хроникьор Евгени Минчев изсипа една кофа с уж градивни  критики върху главата на фолк певицата Емануела.

Повод за преднамерено острите му забележки стана новата визия и стайлинга на звездата на „Ара“, пише HotArena. Еми се беше появила на улицата неглиже и той веднага я захапа.

„Една тиха досада капе от косите на  Емануела. Остатъци от същата се забелязват и върху сакото й, така смело и странно експонирано на вниманието на зрителите, че не остава време  даже за разглеждане на полото, сложено под него.

Така наречената цветова тавтология е не само уморително скучна, но и объркваща, защото са насложени цвят върху цвят и  се прокрадват сериозни съмнения за реалната звездност на госпожата.

Преди 30 години нашата диспечерка в депо „Пенка Михайлова“ имаше дачел по-интересни модни попадения и то през  1986г. Емануела сякаш пресича на червено с чанта, пълна  с грамофонни плочи.

Може би вътре е сложила  котлон с реотани, за да си притопля кафето, не е ясно. Дънките, които е сложила, са също изумително неподходящи към така наречения звезден статут на певицата и второ – към нанесените  още в началото модни щрихи“, коментира доста злобничко Минчев стайлинга на фолкаджийката.

Зли езици смятат, че Минчев е поискал да й стане личен пиар и тя го е отрязала. Затова и той е обърнал злобата си срещу нея, докато я накара да си плати. По същия начин той постъпи и с Антония Петрова и с години се подиграва с нея в жълтите сайтове, но тя упорито отказа да му даде пари.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *