Евгени Минчев към Йорданка Христова: Комунистическа свиня!

Евгени секс за париНяма човек в Къщата, когото Евгени Минчев да не е обидил, но той не се спира и пред най-святото – жената, с която дели едно легло и една спалня. Вбесен, че тя не му се подчинява сляпо и има собствено мнение – ватманът избухна:

И кой ми дава акъл? Една комунистическа певица, която беше издигната от Политбюро. Една дама, която не може да пее и я подкрепяха от партията. Една майка, която не смее да каже, че дъщеря й е обратна. Една страхлива тоталитарна мишка!

Данчето се разплака от тежките думи, но после размисли и каза на момичетата, дошли да я утешават. Аз пак ще спя с него в едно легло, пак ще отида довечера в стаята, а той утре гузно ще ми се извини. Трябва да го приемем такъв, какъвто е. Като е тревзен е един, но като изпие пет уискита става съвсем друг. Но защо да го приемем с такива недостатъци, заради него ни отрязаха бюждета, измърмориха част от „момичетата“. А вие можете ли да промените човек на 50 години, запита философски Йорданка.

Малко преди това Минчев започна да хвърля кутии по нея, обиден незнайно защо, събори си и чашата с безценното уиски, а когато наказаха всички заради него, се нацупи като виновно дете и за втори път започна да си събира багажа да си ходи. Той тръгна с всичките си куфари към вратата, очаквайки някой да го спре, влачеше крака и се ослушваше, но съквартирантите бяха достатъчно обидени и стресирани и никой не стана да му помогне.

Неочаквано неговият най-голям враг, Камелия Воче, решително се запъти към него, сложи ръка на рамото му е човешки го посъветва да спре. Ние тук всички те обичаме, каза тя, остави багажа и се връщай. Ама ти каза, че ще ме замеряш с яйца, изхленчи Минчев. То и ти каза много работи, хайде да си простим и се връщай. Ватманът се разплака в обятията й и попита – а ти защо ме оставяш сам на Коледа. Поканих те, но не дойде, размаха му пръст певицата. Ами като не готвиш хубаво, как да дойда, захапа я той и щастлив се върна обратно в къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DKgb-uPQ4Mo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *