Д-р Антония Първанова: „Пандемията“ от COVID-19 е най-слабата епидемия през последните 20 години! Мирише на глобална измама! (С ВИДЕО)

Корона- пандемията е най-слабо смъртоносната епидемия от тези, които са ни „връхлитали“ през последните 20 години. И не става въпрос само за България, а за целия свят. Зад коронавируса СЗО и някои западни държави плюс Китай скриха дълбоки икономически и социални проблеми, които виждаме, че сега избуяват. Вижте протестите в САЩ. Това заяви в предаването „Лице в лице“ днес д-р Антония Първанова.

Според нея е имало голяма заигравка и манипулация чрез статистиките. „България е в една група със страните от бившия социалистически блок по брой на починалите“, обясни д-р Първанова. По брой на тестове обаче положението у нас е отчайващо. По процента на тествани хора само Албания и Молдова са с по-малко от нас, посочи тя. Общият брой на направените тестовете е 85 000, 12 120 теста на 1 милион души, обясни още Първанова. По думите й тази епидемия изобщо не е предизвикала тежки щети, ако я сравним с всички предишни сезонни епидемии, през които страната ни минава всяка година. Заболелите и жертвите на сезонния грип всяка година у нас са в пъти повече от тези от коронавируса. Подобна е ситуацията в почти всички страни.  Тя отбеляза още, че 8 мултинационални фармацевтични консорциума, които развиват бизнес с производство на ваксини, в момента получават финансиране за милиарди, за да изработят ваксини срещу коронавируса. Всичко това е бизнес, каза д-р Първанова.

„Спекулация беше твърдението на Борисов, че понеже правителството му взело най-навременните и най-адекватни мерки, затова у нас сега имало най-малко болни. Нищо подобно! Друг фактор влияе върху заболяемостта и смъртността от Ковид-19 в отделните региони на планетата и той се нарича икономика. Прави ли ви впечатление, че най-засегнати от коронавируса са все най-индустриално и технологично развитите държави“, отбеляза Антония Първанова.

За целия период, от началото на карантината в България от Ковид-19 са починали 146 души. Само, че всеки ден у нас умират 191 души заради тютюнопушене и 56 души от онкологични заболявания. Смъртността от цигари и алкохол в света е десетки пъти по-голяма от тази от коронавирус. И аз се питам защо властите не забранят алкохола и цигарите за да спасят десетки милиони животи, а спряха световната икономика заради няколкостотин починали в целия свят“, попита д-р Първанова.

Паниката и страхът не са функция на интелекта. Те се вляят от това доколко информационната среда е наситена със съобщения, създаващи страх и паника. Медиите силно преекспонираха пандемията. Вероятно им е поръчано да го правят. Много показателен е примерът с Русия. В момента западните медии тръбят колко страшно било в Русия, хвърлят едни манипулирани числа за брой заболели. А всъщност цифрите са следните: 36 починали от коронавирус на 1 млн. души. За сравнение: В България цифрата е 24 на 1 млн., във Великобритания е 580 на 1 млн. В САЩ починалите са 370 на 1 млн. Е, като се представят така нещата, страшно ли е в Русия?, коментира Първанова.

Цялото интервю с д-р Антония Първанова можете да гледате тук. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ДА СТЕ ЖИВА И ЗДРАВА Д-Р ПЪРВАНОВА ВЪЗХИТЕНИ СМЕ ОТ СМЕЛОСТА ВИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

  2. Медиите да внимават да не публикуват мнението на тази вероятно объркала се женица. Ама била лекарка? Много важно. Тя не слуша ли какво казва господаря на територията? Не си ли дава сметка че на него му е нужно тишина и улично мъртвило за да додрапа до края на мандата и да доизпипа следващия избор? А даренията на Черепа и останалите донори по схемата на Влади/Менда ще свършат останалото – мангалетносът от своя страна единодушно ше подкрепи раздавача на бонуси. Това че с измислицата за тоя вирус в страната се довърши икономическото й сриване започнато от сините хунвейбини е бял кахър. За това маски – до второ пришествие и многая лета за недоучката от Банкя.

  3. „Мирише на глобална измама“- Не мирише, а направо смърди от самото начало.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *