Драма! 20 мигранти се залостиха в апартамента на софиянец! Отказват да излязат!

бежанци София
Волни и доволни

19 имигранти  без никакви документи за самоличност бяха задържани от полицията и то не за друго, а заради сигнал на ядосан гражданин.

Мъжете се самонастанили в апартамента му  в столичния квартал „Надежда” и заживяли в него като на хотел, само че без да плащат. Жилището било празно, човекът имал друго и от съседи научил, че е прибрал близо 20 наематели.

Той отишъл да ги накара да си тръгнат, но те се хилили насреща му и твърдели, че не го разбират. Мъжът се обадил в полицията и на другата сутрин цялата тълпа била арестувана.

Имигрантите твърдели, че са от Афганистан, че са изгубили документите си и били много възмутени, че ги гонят. Щом жилището е празно, значи не му трябва, което пък означава, че можем да живеем вътре. Ние първи си го намерихме, категорични били пришълците.

Те ще останат в ареста 24 часа, а после ще бъдат пуснати на свобода и ще си търсят нова „квартира“.

Не знаем в коя страна има закон, че ако пръв си намериш празно жилище, значи е твое!!!

Не знаем и къде по света можеш да си правиш каквото си поискаш и да си над закона. А десетки „милозливи“ организации да се хвърлят да те защитават.

Ако българин се самонанесе в чуждо жилище, ще го съдят до дупка. Ако е чужденец, ще го пуснат да се рее безпризорен и да прави каквото му хрумне.

Ако българин започне да преследва жените по улицата или да краде, ще го арестуват.

Ако е чужденец – ще се направим, че не го виждаме.

Проблемът не е как собственикът на апартамента ще си плати тока, водата и останалите щети, защото „квартирантите“ му са го превърнали в кочина, а че за българите има едни закони, а за чужденците – други.

Европа и България се превърнаха в нещо невиждано. Беззаконието се толерира, но само ако си чужденец и се водиш бежанец. Можеш да крадеш, да изнасилваш, да вадиш ножове, да опипваш жените и да се оправдаваш, че такива били особеностите на етноса ти.

Ние също искаме да се обявим за бежанци.

В собствената си страна.

Така няма да даваме половината си заплата за ток и парно, няма да плащаме непосилни данъци, няма да работим за жълти стотинки. Цял ден ще се излежаваме по парковете и улиците, а вечер ще тичаме да вземем дневната си дажба храна.

Няма да безчинстваме, просто ще си починем малко от лудото ежедневие, в което ни дерат кожите една по една само защото сме български граждани.

И живеем в държава-мащеха, на която пришълците са по-скъпи от собствените й граждани.

Решено е: Ставаме мигранти в собствената си страна! И дори Динко от Ямбол няма да смогне да ни излови всички!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Явно откъдето идват е така!Да изчезват обратно в дупките си!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *