Доналд Тръмп тръгна по ПЪТЕКАТА на ВОЙНАТА! Вижте ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ за това! РАЗКРИТИЯТА ще Ви ШОКИРАТ!

Само преди два месеца целият свят си мислеше, че най-после може да настъпи мир между двата военни колоса – Русия и САЩ. И тази надежда бе свързана с името на новия американски президент Доналд Тръмп.

Защото по време на предизборната си кампания Тръмп многократно твърдеше, че може да се „споразумее“ с Владимир Путин, и че ще е хубаво САЩ и Русия да си сътрудничат, а не да воюват помежду си.

Но, явно мегаломанията на почти целия политически елит на Съединените щати и желанието им да владеят еднолично света, е обхванало по някакъв начин и Доналд Тръмп.

И може би затова новият обитател на Белия дом изведнъж се превърна в друг човек. Клоунската маска на ухиления добряк започна все повече да прилича на зловещо озъбеното лице на стар военен генерал. Генерал, който води след себе си АРМИЯТА на АПОКАЛИПСИСА.

Печалната истина е, че всеки, който седне на президентското кресло в Овалния кабинет изведнъж и без всякаква причина придобива военни навици и започва да се занимава не с политика, не с икономика, а с… ВОЙНА.

За тази невероятна метаморфоза на новия американски президент има две възможни причини. Първата е, че Транснационалните корпорации, които управляват задкулисно САЩ, оказват жесток натиск над Доналд Тръмп, за да насочи Америка по пътеката на войната.

За такова предположение  има известни основания, защото огромните пари и могъществото на Мега корпорациите не са се изпарили някъде в космоса с влизането  на Тръмп в Белия дом. Тяхната мрачна власт все още е непокътната и докато не бъде унищожена, Съединените щати ще продължават да водят войни по целия свят и да се опитват да господстват над всички народи.

Има и друга вероятна причина, поради която Тръмп препусна по пътеката на войната, яхнал своите „Томахавки“ и украсен с мрачните цветове на отмъщението. И тази причина е, че не само глобалните западни корпорации, но дори и традиционният американски капитализъм, чиито представител е Доналд Тръмп, иска САЩ да владеят еднолично целия свят. Има достатъчно основания и за подобно твърдение. Най-напред Тръмп окачи на врата си лозунга „Да направим Америка отново велика!“. А в подтекста на подобен род „заявления“ се крие необявеното, но изключително СИЛНО ЖЕЛАНИЕ за ГОСПОДСТВО над света.

После, Тръмп ясно заяви напоследък, че няма да позволи на Русия да стане мощна държава и да се меси в световните дела. Тези думи са продиктувани от гнева, който Тръмп изпитва към „мекушавата“ политика на Обама. И издават намерението му да ОТМЪСТИ на Русия за това, че славянския Колос с един замах детронира САЩ от мястото на държава-хегемон.

Следователно става пределно ясно, че новият американски президент и по чужда, и по своя воля е избрал пътя на конфронтацията с Владимир Путин и Русия.

Тогава можем ли да предвидим какво ще се случва оттук нататък?

Можем, разбира се. Защото в международните реакции относно наглото среднощно нападение на американски бойни кораби срещу авиобазата на сирийските ВВС „Шайрат“, се забелязват два много важни момента.

Първият момент е ясно очертаната консолидация на Запада около военния колос САЩ. Още не бяха отзвучали взривовете на последните ракети „Томахоук“ в сирийската провинция Хомс, когато водещи политици като английския премиер Тереза Мей, германския канцлер Ангела Меркел, френския президент Франсоа Оланд, израелския премиер Бенямин Нетаняху и Федерика Могерини,  която отговаря за външната политика на Евросъюза, излязоха с нарочни декларации в подкрепа на американската атака над правителствените войски в Сирия.

Което означава само едно: Когато става дума за власт над света, глобалната западна икономическа и военна машина действа в пълен синхрон. И трескаво работи за унищожаването на всяка държава, която се изпречи на пътя им към мечтаната хегемония над света.

Има и втори важен момент, който ясно се забелязва в различните международни реакции по повод атаката на САЩ срещу Сирия. И това  е също толкова ясно очертаното групиране на редица държави като Китай, Индия, Иран, Сирия и други, само че  около РУСИЯ.

Западните държави разбират, че не могат да победят без САЩ. А държавите от Изтока знаят, че ако Русия бъде унищожена от Щатите и западните им пудели, то следващите в редицата за унищожаване ще са те. Разликата е само в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИЯ ФАКТ, че ако Запада се обединява в името на войната и господството над света, то държавите от Изтока желаят мир и взаимно изгодно  сътрудничество между суверенни държави.

Тези два лагера може да започнат военен конфликт, само ако Западната коалиция стигне твърде далеч в своите цинични провокации.

Но тогава Запада ще разбере по трудния начин, че да воюваш с Русия, Китай и Индия е начинание обречено на пълен провал. Защото войната, която искат да предизвикат САЩ,  е път към АДА. И то най-вече за днешния полудял американски и западен елит.

Автор Иво Македонски Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Целта на западните милиардери, „билдербергите“ беше да се обединят с руските и да създадат едно световно правителство. Трамп, който пък иска да командва самостоятелно, също направи опит да се сближи с Русия, може би да я отдели от Китай, но и той не успя. Имаше два варианта: Световно правителство, вечен мир и вечно робство, или Трета световна война. Изглежда светът е на прага на втория вариант. Третата световна война като че ли е започнала. Само дето не се е превърнала в атомна.

  2. Основната цел на световното еврейство е, да прави войни и да печели от тях. Транснационалните корпорации, абе я си кажете, Рокфелеровите и Ротшилдовите масони. Белите американци гласуваха за Тръмп, като смятаха, че той ще оправи икономиката на страната и ще спре огромната негърска престъпност, както и цунамито от нелегални емигранти в САЩ. И Тръмп, наистина смяташе с това да се бори. Но тогава, цялата еврейска пасмина в САЩ, контролираща Холивуд, медиите и разни педалски организации, надигнаха вой до небесата. И когато всичко вече си заглъхваше, Тръмп се пречупи и отиде да налива парите на американците в джобовете на евреите. Ако той, не беше се пречупил, щяха да го свалят, по един или друг начин или да го убият. И той разбра това! Още повече, че всеки президент на САЩ му „помагат“ екип от съветници. Който са на 100% евреи. Дори и с Трета Световна война, САЩ е пред банкрут и е свършен!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *