Добре дошли във века на войните

На 22 март с терористичната атака в „Крокус Сити“ в Москва някой поиска да ускори максимално избухването на Третата световна война.

Това е основното в търсенето на извършителите, организаторите и поръчителите.

Извършителите са бандитите наемници на най-ниско ниво. Повечето от тях бяха заловени – някакви таджикски терористи. Но достатъчно е да погледнете картата, за да видите, че Таджикистан има дълга граница с Афганистан, каквато граница реално не съществува.

Появи се и следа, че зад терористите стои някаква организация Вилаят Хоросан /отделение на Ислямска държава, действаща в Афганистан/, която е контролирана от Англия, по-конкретно от Mи-6, която, след излизането на САЩ от Афганистан започна износа на етнически афгански таджики за пушечно месо. За къде? Където си поискат – Сирия, Украйна, Балканите и преди всичко срещу Русия, срещу която през последните месеци Лондон започна да изгражда единен терористичен фронт, разбирайки че ционисткият режим в Киев е обречен. Тази следа ще анализираме в следващи статии.

Но основният въпрос е кои са организаторите и поръчителите на тероризма в „Крокус Сити“ в Москва.

Ясно е, че организаторите не са могли да бъдат задържаните уроди-бандити. Твърде добре беше подготвена и подсигурена операцията.

Бил съм в Афганистан по време на „онази война“ и знам какъв „змиярник“ остана там. Организаторите неслучайно са избрали платени наемници от онзи район. Защото в този змиярник в Афганистан никога нищо няма да се разбере.

Що се отнася до организаторите, откакто следя световния тероризъм, съм успял да ви убедя, че той почти винаги е дело на съчетанието /в различни пропорции/ на ЦРУ, Mi6 и МОССАД.

Така е и сега с тероризма в Москва и в Украйна.

Ще ви припомня, че в схемата с Али Агджа и неговата стрелба по папата, ЦРУ и МОССАД изнамериха някакъв малоумен турчин от „сивите вълци“, заковаха го като му поръчаха едно убийство /на Ипекчи/, след това го изкараха от затвора и пуснаха по света, като по пътя го въоръжаваха, докато стигна до площад „Свети Петър“. Но беше толкова калпав, че не успя да убие Йоан Павел II, който, според поръчителите, трябваше да бъде убит. Заради това последваха свободните съчинения на ЦРУ с българската следа, КГБ и т.н.

Така е и сега, налице са организаторите – ЦРУ, Mи-6, МОССАД и вероятно украинското ГРУ, като над тях са поръчителите, глобалният ционизъм, т.е. глобалната еврейска мафия, което означава, че кризата ще продължава дотогава, докато не ни погълне напълно.

САЩ, Англия и Израел разпалиха войната на ционизма срещу Русия в Украйна. През октомври 2023 г. Израел започна войната срещу Газа с най-големия геноцид в историята на района. Досега е убил над 200 000 палестинци, което трябва да бъде прикрито. Нетаняху оправдава агресията си срещу Газа с руската операция в Украйна и отправи открити заплахи срещу Русия заради нейната подкрепа за Хамас, съдържаща и ядрени елементи. Израел изтласква Англия и Франция на челно място в Украйна, които също са ядрени държави.

Така че няма да сбъркам като напиша, че поръчителите и на тероризма в Москва са САЩ, Англия и Израел.

По-точно става дума за неоконсерваторите в САЩ, шапката на съвременния глобален ционизъм. Те са над изпълнителите ЦРУ, Mи-6 и МОСАД още от времето на Буш-старши, Буш – младши, Клинтън, Обама, Тръмп и сега Байдън. Всички са от една „конюшня“, контролирани от Израел.

През този период започна съюзяването на евреите от Израел и Англия с евреите в Белия дом, Пентагона, Съвета за национална сигурност, Държавния департамент. За да се стигне до тероризма на ЦРУ и МОСАД на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, който се контролираше от вицепрезидента Дик Чейни. По същото време хората от израелското посолство в САЩ имаха пълен достъп, без записване, до офиса на заместник-секретаря по отбраната Пол Вулфовиц. Даг Фейт внасяше информацията директно на Чейни, чиито шеф на „кадрите“ беше „Скутер“ Либи. Разбира се, всичките бяха евреи.

Екипът се повтори и при Обама, и при Тръмп, и сега при Байдън с русофобката Виктория Нюланд и глобалиста Джордж Сорос, които извършиха преврата в Киев през 2014 г. и започнаха войната в Украйна, която беше кулминацията на 30-годишния проект на американските неоконсерватори за Украйна и Европа.

Администрацията на Байдън е пълна със същите неоконсерватори (неокони), които разпалиха войните в Югославия /1999 г./, Афганистан /2001 г./, Ирак /2003 г./, Сирия /2011 г./, Либия /2011 г./, сега в Украйна /2014 г./.

Което поставя и основният въпрос: Доколко еврейска е войната срещу Русия. На 99 процента!

Това е голямата картина – това са поръчителите и организаторите. Другото са подробности, които ще анализираме в бъдеще – какви бяха тези афганистански наемници, стреляли на месо срещу хиляди московчани, кой им осигури логистиката, защо тероризма в „Крокус Сити“ съвпадна с навлизането на французи и англичани на територията на Украйна, защо терористите атакуваха в Москва точно на 22 март, т.е. на еврейския Пурим, когато евреите честват разпъването /именно разпъването/ на Христос, защо САЩ веднага започнаха замитането на следите и т.н.

Това е голямата картина на историческата война на англосаксонския ционизъм срещу Русия, която не е от вчера и едва ли ще завърши утре.

Тя ще се засилва все повече с навлизането на войната в Украйна в End of Game и в Европа и света – в Mittel Spiel.

По-точно „добре дошли в ХХI век, векът на всички войни“.

Автор: Красимир Иванджийски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Това, което става, показва, че няма, или поне досега не е имало, противодействие на Ам.Външ.политика. т.е. няма спирачка на турбо-глобализацията, колонизацията и поглъщането. Или всички схеми и планове, измислени в САЩ се осъществяват на 100% и няма кой да каже: „Марш назад!“

  2. Организаторите и поръчителите на тероризма в „Крокус Сити“ в Москва е Глобалната Еврейска Мафия. Това е. Просто и ясно.

    Най-сетне „skandalno.net“ да каже истината без заобикалки и шикалкавене, както беше до сега.

    Евреите са нашето нещастие – бич Божи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *