Дмитрий Медведев: Ще превърнем в безумен кошмар живота на Западняците

Трябва ли Русия да реагира на новите американски и европейски санкции, които вече са десетки хиляди? Трябва, смята заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев, който в новия си пост в Telegram настоява животът на „западните партньори“ да бъде превърнат в „безумен кошмар“.

„В края на краищата те – САЩ и техните на*рани съюзници – ни обявиха война без правила! Как да реагираме? Веднъж вече говорих за това, но си струва да го повторя“, пише Медведев.

„Трябва да се опитваме всеки ден да нанасяме максимална вреда на тези страни, които са наложили тези ограничения на нашата страна и всички наши граждани. Вреда във всичко, което може да причини болка. Вреда за техните икономики, техните институции и техните управници. Безмилостни удари по благополучието на техните граждани, по тяхната увереност в бъдещето“, пише Медведев.

„За да направим това, трябва да продължим да търсим и намирале критичните уязвимости на техните икономики и да ги удряме във всички области. Да причиняваме щети във всички области, парализирайки работата на техните компании и държавни агенции. Намерете проблеми в техните най-важни технологии и ги удряйте безмилостно. Буквално да унищожим тяхната енергетика, индустрия, транспорт, банково дело и социални услуги. Да всяваме страх от предстоящия колапс на цялата им критична инфраструктура“, категоричен е той.

Бившият руски президент и премиер влиза в още подробности относно това как Русия и нейните партньори могат да причинят максимални вреди на Запада:

„- Страхуват се да не предадем нашите оръжия на враговете на западния свят? Значи трябва да им прехвърлим всички възможни видове оръжия, освен ядрените (засега)!

– Страхуват ли се САЩ и ЕС от анархия и експлозия на престъпността в големите си градове? Значи трябва да помогнем за дезорганизацията на общинското им управление!

– Страхуват ли се от война в космоса, защото това със сигурност значи, че войната ще засегне и тях? Това означава, че ще я получат. Всичко да спре за тях, всичко да се развали, всичко да отиде по дяволите!

– Страхуват ли се от социални експлозии? Да организираме такива! Трябва да залеем с всички най-зловещи нощни кошмари в тяхната медийна сфера, да използваме всичките им ужасни фантомни болки. Вече няма нужда да щадите психиката им! Нека западняците тръпнат в уютните си домове, нека треперят нощем под одеялата си.

– Крещят ли за използването на фалшиви новини? Нека превърнем живота им в пълен луд кошмар, в който те няма да могат да различат дивата измислица от очевидната реалност и адското зло от рутината на живота“.

Око за око, зъб за зъб, обобщава Дмитрий Медведев.

„И никакви правила повече по отношение на врага! Нека си получат заслуженото по пълна програма за нанесените вреди на Русия. И ще си го получат възможно най-болезнено!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *