Димитър Динев: Спрете със спекулациите, обичам Емануела и детето си!

Емануела МиткоСинът на Динко Динев – Димитър, проговори за първи път, като изпрати гневно писмо до медиите. Бащата на втория син на Емануела разказа истината за отношенията си с фолк певицата.

Митко  категорично отрече, че  с изпълнителката са разделени и непрекъснато се карат. Напротив. Ние имаме дете, което ни свързва и го обичаме много. То е  последното доказателство за любовта им.

Това дете не беше случайна грешка, двамата го планирахме, двамата го искахме и го заченахме с желание и любов. Избрах Еми да роди първото ми дете, защото  я обичам. Тя също ме обича, обича и децата. Нямам повод да съжалявам за решението си, напротив. Много съм щастлив и всеки ден се уверявам, че съм направил правилния избор.
И двамата сме деца на разведени родители, затова ще направим всичко възможно Митко младши да  не последва нашата  съдба.

Димитър коментира и слуха, че баща му Динко Динев негодува срещу съвместното съжителство на сина си с чалга певицата, която вече е развеждана и има дете от друг мъж. Баща ми не ми е правил проблем за това, в нашето семейство никой на никого не се бърка заради избора му. Когато имаме проблеми, сядаме и ги решаваме с консенсус. Идиотско е и да се мисли, че баща ми ще иска ДНК-тестове дали синът ми е мой, гневи се младежът.

И за по-любопитните мога да кажа, че в момента сме в Свети Влас в наш апартамент и гледаме Митко там, а цялото семейство се радва на бебето.

Искрено мога да кажа, че съм влюбен в Емануела и продължавам да я обичам, особено след като ме дари със син. Щастливи сме и моля да не ни пречите на щастието с измислените си писания, завършва писмото си милионерският син..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *