Арестуваха кавказците, убили Немцов, издирват поръчителя

Невцов погребениеДвама заподозрени са арестувани в Москва заради  убийството на руския опозиционен лидер Борис Немцов. Това съобщава Ройтерс.

Руският президент Владимир Путин е уведомен за задържането каза шефът на Федералната служба за сигурност Александър Бортников.

В резултат на извършените оперативно следствени мероприятия на територията на цяла Москва и денонощната  работа днес бяха арестувани двамата заподозрени за престъплението. Арестувани са Анзор Губашев и Заур Дадаев, родом от Кавказ. Тепърва ще се уточнява кой е поръчителят.

Немцов имаше свой бизнес в Кавказ и официална любовница оттам, която наричал по нейни твърдения „кавказкото котенце“. Самата тя обвини пък настоящата му метреса Анна, че е спяла с него за пари и едновременно ходела с други политици с меркантилна цел.

Доста по-трудно, даже и незъзможно ще е да се стигне до истинския поръчител на разстрела, смятат хора от службите. При подобни убийства се действа с още двама посредника, за да се прекъсне връзката до истинския поръчител. Възможно е обаче да се стигне до името му, тъй като е ясно, че убийството е провокация, целящата да дестабилизира политически Русия и да подпомогне противниците на президента Путин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Спокойно другари, снегорина е американски. # Tоваришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *