Джино ще си търси заместничка на Джена срещу 200 бона хонорар!

Джино смяхБрадърът Джино Бианкалана отново ще цъфне на телевизионния екран.

Бившият годеник на Джена вече се е съгласил с неочакваното предложение на Нико Тупарев, който е купил правата на риалитито „Милионер търси съпруга“. Там в ролята на милионера ще е българският американец, а за сърцето му ще се борят тълпа от красавици, по-точно златотърсачки и търсачки на слава. Джино ще трябва да си избере една от тях и ако пожелае, да й даде оня скъп пръстен, който беше приготвил за Джена.

Бианкалана стана  популярен у нас след като победи във ВИП Брадър, нищо че беше единственият, който не е ВИП. Американският младеж, известен със суетността си и добрия си бизнес в САЩ, както и с патриархалното си възпитание, спечели сърцата на публиката с искреността си, с истинското си страдание по изгубената любов, с трогателната си житейска история и най-вече с това, че в поведението му нямаше фалш, а играеше самия себе си.

Още докато вехнеше по Джена, десетки български девойчета и дами му предлагаха сърцето си и ръката си в социалните мрежи, а сега, когато научили, че той ще е милионерът, който търси съпруга, напливът за кастингите е огромен.

Апетитите към него от страна на нежния пол идват  не толкова от външния му вид, който е прекалено зализан, а  от размера на портфейла му и приказките за милионите отвъд океана. И от джентълменското му поведение, което вече рядко се среща в България.  Той е мил, нежен, обичлив и уважителен и на всичкто отгоре има пари. Какво повече й трябва на една родна мома?

Бианкалана  обаче е спазарил участието си във формата  за сумата от 200 бона. Толкова ще получи, докато се прави на фаталния ерген  няколко месеца в национален ефир и докато засукани мадами се борят не толкова за сърцето му, а за скъпия пръстен и луксозния живот, който би могъл да им осигури.

Явно на младежа му се видя по-лесно да печели пари от нищото, вместо да кара ТИР в САЩ. Веднага след излизането му от Брадъра, започнаха да го канят като гост-звезда в дискотеките и да му плащат, понеже с присъствието си събира много навалица в заведенията. Пиенето и яденето му са безплатни, а веселбата после му се плаща.

Сега ще продължи да тича по баровете, защото снимките на предаването започват през пролетта и ще свършат в началото на лятото.

А майка му и баща му ще чакат да им доведе българска снаха. Ха дано, ама надали.

https://youtu.be/iBuRw3VLbXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *