Деян и Радина били мазохисти!

Деян Радина голямаОказва се, че всъщност насилието, грубостта, крясъците и скандалите  във връзката на Радина Кърджилова с Деян Донков е едно от нещата, които поддържат горещата страст в отношенията им.

Истината била, че тяхната връзка е много силна  и именно крайните действия, които предприемат един срещу друг  са начинът да я  поддържат жива и интересна.

В напълно откровено интервю те разказват, че въпреки дразгите буквално са родени един за друг. Цяла България стана свидетел в „Къртицата“ на бурните им отношения, на непрекъснати дразги и внезапни любвеобилни сдобрявания, но те не се притесняват изобщо и твърдят, че в крайна сметка любовта има различни измерения и се показва по различни начини. Това, че се караме, прави сдобряванията ни по-горещи и се обичаме и желаем още повече, твърдят те. Би трябвало да се появи нещо много силно, много различно, много страшно, само то може да разруши връзката ни, кълнат се  и двамата.

Явно леките шамарчета действат и на двамата освежително и възбуждащо, а една красива кавга буквално ги подлудява в леглото.

В крайна сметка дали някой одобрява или не поведението им – едно е сигурно, през каквито и изпитания да са преминали, те все още са заедно и са влюбени, което никой не може да им отрече. А как го постигат си е тяхна работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *