Анелия заби богато министерско синче

Анелия голямаФолк певицата Анелия се оказа голяма късметлийка,  коментират във фолк гилдията. След като роди дете на Коко Динев и прибра колкото може пари от него, като го дои до последно, сега има нова любов.

Според запознати тя е забърсала един от най-желаните и хубави ергени в България –  синът на бившата царска министърка Долорес Арсенова.  Детето на известната мама – Калоян,  изпълнява всеки каприз на половинката си, гледа я в очите, прави й подаръци, а последното, което й е обещал като подарък за любовта им е апартамент в центъра на София.

Баровецът в момента  й избира жилище за възлюбената си, а в търсенето му помага не само брокерска фирма, а и  самата Долорес. Бившата министърка има изключително големи изисквания към гаджетата на сина си и даже  не одобри самата  Мис България 2007 – Юлия Юревич. Изглежда обаче изпълнителката на “Проба грешка“ е успяла по някакъв начин да се намъкне под  кожата на екс министърката и тя нямала нищо против отношенията й с Калоян, които ставали все по-горещи.

„Имам човек до себе си, много съм  щастлива и влюбена. Не искам да  коментирам кой е“, твърди  Анелия. А за Калоян само казва: „Да, познаваме се двамата, но само толкова“.

Въпреки нейните опити да омаловажава връзката си и да я крие,  в социалната мрежа редовно се появяват циркулират фотоси, на които двамата демонстрират сериозна близост. Анелия го целува нежно, а той сияе ухилен  от щастие.

Явно нещата са доста сериозни, след като се е стигнало до това Калоян да й избира и апартамент. Може пък и скоро да се разчуе за нов министерски наследник-бебе, шушукат колежки на Анелия.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *