Деси Цонева връхлетя във „ВИП Брадър“ по Черен Сутиен – в знак на Траур! Виж Тук:

Деси сутиенМного хора може и да ме укорят, че влизам в това предаване, но аз съм подписала договор преди една година и не мога да излъжа колегите. Телевизионер съм и зная какво означава участник да откаже.

С тези думи Деси Цонева връхлетя във ВИП Брадър и във визитката си проля няколко сълзи за баща си, след което се усмихна и заяви, че ще се забавлява. В знак на траур тя май за пръв път от погребението насам се облича в черно, но пък  какво черно: Прозрачно боди, черен сутиен, къса поличка и дълга жилетка без ръкави!!!

„Влизам да събирам пари за фондацията на името на баща ми“, заяви тя, макар че едва ли едно такова предаване е подходящо за случая. И добави, че влизала още и да се забавлява!

Аз съм внучка на Анахид Тачева и Коста Цонев, дъщеря на Димитър Цонев и всички ме обвиняват, че с връзки ми дават работа в телевизията, но всъщност ми я дават, защото съм талантлива и мога, продължи с хвалбите Деси.

Тя не пропусна да се похвали също, че не е моногамна и е имала много повече от пет-шест мъже! Но не уточни преди или след развода си с Янчо Таков. А според приятели на Деси Цонева,  и 200 мъже да беше споменала, пак щеше да е проява на доста голяма скромност от нейна страна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *