Деси Слава Проговори за Връзката си с 19-годишния Благой! Ето какво каза:

Десилсала БлагойФолкпевицата Деси Слава най-после официално  проговори за връзката си с младия боксьор  Благой Найденов.

Деси е напълно наясно, че мнозина не одобряват младото й гадже и  една от най-коментираните теми е 17-годишната разлика във възрастта им. „ Нека не се кахърят толкова другите, нека гледат себе си. Не ме притеснява изобщо фактът, че Благой е на 19 години и е много по-малък от мен. Това даже е предимство, но не го съзнават. Жената трябва да е зрялата, а мъжът – в разцвета на силите си. Тогава всичко се получава идеално.

На всички, които ни коментират, ще им кажа да си гледат техния живот, а не да се правят на наши съдници. Ние с Благой се обичаме и това е най-важното. А не кой какво ЕГН има.

Аз няма да живея  200 години, че да се съобразявам с всички и да върша нещата така, както е редно според тях. Животът си е мой,  прекалено е кратък, за да се съобразявам с това какво щели да кажат хората. Тяхно право е да си приказват каквото си искат“, категорична е певицата.

И изобщо не е вярно, че синът ми е във война с Благой и ми поставя ултиматуми – изригна фолкаджийката. Това кой го измисли – не зная!

Майки много добре приема Благой. Двамата  вече са се виждали  няколко пъти и понеже са близки по възраст, се разбират отлично, дори малкият иска да подражава на баткото и го пита как да започне да тренира, каза Деси.

Тя призна, че двамата с Благо не мислят за деца и искат да се насладят на връзката си и да поработят върху кариерите си, които сега били най-важни. Ако ще има бебе, то ще се появи на по-късен етап, категорична е Деси Слава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/W99QVJ_n3W0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *