Гълъбин Боевски Влиза в Риалити Шоу! Виж Тук:

Гълъбин Боевски1Би Ти Ви сериозно се изправя срещу Нова тв  през есента.

Двете медии са в луда надпревара кого от известните да вкарат в Къщата на ВИП Брадър и кого да накарат да копае, да пасе крави и да рендосва дъски във „Фермата“.

Иван и Андрей са направили сериозен удар, като са привлекли  олимпийския шампион Гълъбин Боевски. Щангистът  беше задържан с 9 килограма кокаин на летището в Сао Паулу през октомври 2011 година, беше вкаран в затвора, където прекара  близо три години, а през 2013 изненадващо кацна на летище София, без да е излежал присъдата си докрай.

Пристигайки в България Боевски се покри от журналистите и никой не успя да му вземе интервю, нито да разгадае мистерията как така силно охраняваният затворник първо се появи в Париж, а после в София.

Журналистите почти устроиха бивак пред дома му, но той избягваше срещите с тях и репортерите постепенно го забравиха и оставиха на мира.

Сега Иван и Андрей с наивен оптимизъм смятат, че той ще се разприказва за мистерията с наркотиците във „Фермата“. Или просто това е примамка за зрителите.

Щом Боевски не е проговорил досега, едва ли ще започне да отваря душата си пред непознати и то с лопата в ръка.

Той може и да загатне нещо и да повтаря, че е бил невинен, но няма със сигурност да обясни защо и на каква цена е бил освободен предсрочно и кой е осигурил парите.

Важното обаче е, че ще се покаже на светло и зрителите ще си направят сами изводите виновен или невинен е щангиста.

Колкото до аферата с наркотиците, истината никога няма да излезе наяве.

Нико Тупарев също отвръща на удара. Говори се, че преговаря с човек, който буквално ще преобърне Вип Брадър. Кой е той – ще видим наесен!

Миналия сезон „Фермата“ имаше слаба гледаемост. Зрителите в България предпочитат кавгите и интригите пред състезанията кой ще обели повече кочани с царевица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OqDwiq5BwiY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *