Депутатът Андрей Ковачев от ГЕРБ бил тайният приятел на Месечков

Наско възглавницаЖурналистът Антон Стефанов успя да разплете пикантната  интрига около Наско Месечков и неговият тайнствен приятел, с когото са вечеряли в интимна обстановка в столичен ресторант.

Стефанов  заявяви пред всички зрители на Нова тв , че евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев всъщност е тайнственият политик, който бе споменат от Иво Аръков, че е гадже на танцьора във „ВИП брадър“.

В понеделник вечер Иво изложи Месечков пред всички, като заяви, че е бил на вечеря в елитен ресторант с него и с гаджето му, действащ  депутат, който пък бил и  приятел на Мария Илиева. „Той просто е приятел, нищо повече, не може ли двама приятели да вечерят заедно?“, опита се да се защити танцьорът, зачервен от срам и негодувание,  но този му опит  само предизвика смях у другите. „Гадже“, отсече обвинително Аръков.

Когато отиде при Гала обаче, Аръков вече не беше толкова смел и се опита да шикалкави и по всички възможни начини да отклони въпросите за политика, за който говореше. С хън и мън той се опитваше да замаже положението, но Гала го притисна в ъгъла.

„Ти каза, че Наско е бил в компанията на политик. Въпросът ми е – ще намериш ли достатъчно мъжкото достойнство, като  кажеш името му“, попита и Стефанов.

Аръков отново се опита да се извърти и да върне топката на Наско  с настояването да си каже той сам, но този път номерът да се измъкне, не му се получи. “ Искаш ли да го кажа ли аз?  Ако кажа името на политика, ти поне  ще го потвърдиш ли?“ – натисна го Стефанов. Ето казвам: „На тази вечеря, на ти си бил с Мария Илиева, Наско пък е бил с с депутата Андрей Ковачев.  Сега се закълни  пред зрителите, че този депутат човек не е бил там“,  призова го журналистът.

„Изобщо няма да се закълна в нищо. Няма да кажа нищо“, издума уплашено Аръков да не яде пак бой някъде. За негово щастие финалът на предаването го спаси от пълни признания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MAAB8vVJDRs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *