Део заведе бебето си на…сърф!!! Виж Тук:

Део МарианаДеян Славчев – Део не издържа и една година без морето и заведе сина си Борислав да подиша малко морски въздух в Гърция на остров Лимнос.

Това е  едно от най-добрите  места за любителите на уиндсърфинга, по който Део е запален от години. В момента семейството е на плажа Керос,  а рапърът публикува във фейсбук профила си фотос, на който е снимал Мариана и бебето им отдалеч.

Той рядко поства снимки на наследника си и комай това е първата. Щастлив е, но не иска да чете реакциите на другите и ще покаже детето, като стане по-голямо, твърдят приятелите им.

Явно докато шоуменът  кара сърф,  Мариана ще си почива с бебето на брега или във вилата.

Део бебе41-годишният Деян стана баща тази пролет. Връзката му с Мариана продължи две години, когато тя се съгласи за му роди дете. Красивата мулатка го дари със син и оттогава Део е на седмото небе от щастие, защото отдавна мечтаеше да стане баща. Мариана също е щастлива, нищо че е качила няколко кила след раждането и доста й личат.

Предишната връзка на Деобеше с танцьорката  Елена Добрикова, която внезапно го заряза. След това обаче сластната девойка се хвърли в обятията на  футболиста Валери Домовчийски, на когото даже роди син преди два месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *