Део стана баща, роди му се син!!!

0

Део МарианаРапърът, водещ  и универсален шоумен Деян Славчев, по-известен сред феновете си като Део, стана баща на момченце.

Той обяви новината в профила си във Фейсбук, като нарече Мариана своя „другарка“, която го е дарила с най-хубавото за един мъж – голям и гласовит син.

Бебето се казва Борислав и е с внушителни размери – над 3, 5 кг и над 50 см. Още като се появило на бял свят, се разбрало, че ще е гласовито като баща си.

Правете любов, резултатът е страхотен, призовава Део в профила си.

Той отдавна мечтае да има деца и това се беше превърнало във фиксидея за него. Не искам като стане в първи клас и го водя на училище, да питат – това дядо ти ли е,  каза преди време в свое интервю Деян.

От дългогодишната му връзка с Лора Караджова бебе така и не се роди, същото се случи и с танцьорката Елена. Когато разбра, че той иска да я прави майка, Елена избяга презглава и го изостави.

Тогава Део срещна във Варна сервитьорката Мариана и след кратко ухажване я прибра в апартамента си в София. Мулатката се влюби в него и обеща да му роди дете. Две години след запознанството им, те станаха родители.

Мариана е само на 22 години, а Део наскоро навърши 40 .

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LQ0dV74kIPc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *