Дарина Павлова изкрънка апартамент от арабски шейх в Дубай! Виж Тук:

darina-pavlova1Като добра майка и баба, Дарина Павлова посети доведената си дъщеря и първородна щерка на Илия Павлов, Венцислава в дома й в Дубай. Там тя бе посрещната също от малката Алба и зет си Тарек. Дарина и Алба не се бяха виждали от близо година време.

На богата вечеря в къщата на Акрам Микнас, арабски мултимилионер и баща на мъжа на Венцислава, Тарек, след обичайните любезности, меркантилността на г-жа Мулти надделяла и тя помолила богатия си тъст да й подари собствено жилище в самия център на Дубай.

Дали Акрам е бил в добро настроение или просто харесва Дарина, но той веднага откликнал на молбата й.  На часа разпоредил от офиса си да прехвърлят един апартамент на името на находчивата Дарина.

На всичкото отгоре, новият й дом бил съвсем близо до огромното жилище на младото семейство Тарек, Венцислава и Алба.

Запознати твърдят, че причината Дарина Павлова да се сроди с арабския милионер Акрам била техни общи бизнес проекти.

Арабинът инвестирал доста пари в построяването на шестетажния хотел „Албатрос“ в курортното селище „Свети Константин и Елена“, който е собственост на Дарина Павлова и е част от гранд хотел и спа комплекси.

Акрам Микнас започва бизнеса си през 1968 г. в рекламния бранш, а сега компанията му е най-голямата в арабския свят с представителства в над 16 страни. Империята му вече се занимава не само с реклама, а и с хотелиерски бизнес, луксозни недвижими имоти и други сродни дейности.

Зетят на Дарина Павлова, Тарек също участва в бизнеса на баща си. Той управлява няколко хотела, ресторанти и яхтено пристанище в Бахрейн.

Говори се, че дебелите бизнес връзки на Дарина в арабския свят датират още от времето на покойния й мъж, Илия Павлов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *